noodles volos banner

"Η ομάδα έχει συνηθίσει να βάλλεται, αλλά θα απαντάει με την ψυχή των παικτών"

Ενδιαφέρουσα όπως πάτα η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του κυανόλευκου συλλόγου ο Λεωνίδας Μπίλης. Μίλησε αρχικά για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, για τον αγώνα της Κυριακής, την έδρα της Χάλκης , τις απουσίες ποδοσφαιριστών.

 


Στην αρχική του τοποθέτηση, ο προπονητής της Νίκης Βόλου ανέφερε: «Έχουμε κάθε εβδομάδα να αντιμετωπίσουμε και κάτι ακόμη. Για τους -6, το μήνυμα είναι ότι κάνανε λάθος. Αν βάζαν -12, ίσως οι αντίπαλοι είχαν κάποια ελπίδα. Με -6 θα το αντιμετωπίσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Προσβάλλονται τρία ιερά σωματεία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Νίκη, ο ΟΦΗ και ο Πιερικός. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στους οπαδούς και των τριών ομάδων, είναι ένας στίχος «με τον καιρό να είναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς. Η επόμενη απόβαση θα είναι στη Χάλκη. Οι παίκτες μου θα είναι εκεί, έτοιμοι για όλα».
Όσον αφορά στους τραυματίες, επισήμανε: «Η δυσκολία του προηγούμενου παιχνιδιού φάνηκε από τους τραυματισμούς, τόσο από τον αγωνιστικό χώρο όσο και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Νάκας και Κιπτίου τραυματίστηκαν από σκληρά χτυπήματα. Ο Κοτίτσας είναι καλά, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος ψυχικά γιατί έχει μεγάλη αποχή. Όσο θα είναι καλά, θα παίρνει και περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι της Κυριακής είναι δύσκολο όπως είναι όλα. Με την πάροδο του χρόνου θα δούμε και πιο εύκολα ματς για την ομάδα μας. Η Νίκη είναι καινούργια και μέσα από τα παιχνίδια, θα γίνεται καλύτερη, το ρόστερ θα αποκτήσει μεγαλύτερη ομοιογένεια με το χρόνο».
Για το εάν μία ενδεχόμενη αναβολή ίσως βόλευε τη Νίκη, ήταν σαφής: «Η ομάδα μπήκε σε ένα ρυθμό, θέλουμε επίσημα παιχνίδια. Δεν θέλουμε καμία διακοπή, είμαστε έτοιμοι, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά των συμπαικτών τους. Το ρόστερ είναι όπως πρέπει να είναι και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».
Αναφορικά με τον Αιγινιακό, του οποίου υπήρξε αρχηγός στη Γ’ Εθνική και προπονητής για δύο σεζόν, ο Λεωνίδας Μπίλης τόνισε: «Ο Αιγινιακός έχει ένα πλεονέκτημα, κράτησε μεγάλο αριθμό παικτών από το περσινό ρόστερ. Όλες οι ομάδες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά θα πω ότι το μέλλον ανήκει στη Νίκη Βόλου».
Επίσης, έδωσε την εκτίμησή του για τις πρόσφατες αποχωρήσεις των δύο μελών της διοικούσας επιτροπής: «Ο κ. Βούλγαρης και ο κ. Λάμπρου είναι οι άνθρωποι που πήραν αποφάσεις του χτισίματος αυτής της ομάδας. Πιστεύω ότι θα είναι 100% κοντά μας. Είμαι σίγουρος για αυτό, είναι παθιασμένοι για την ομάδα. Η ομάδα διοικείται από το οπαδικό κίνημα και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε όλοι όπως πρέπει».
Τέλος, ερωτηθείς για το γήπεδο στη Χάλκη, απάντησε: «Είναι λίγο καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος στη Χάλκη από τα Φάρσαλα, ανασταλτικός παράγοντας ότι αύριο θα γίνει παιχνίδι, οπότε δεν ξέρω την Κυριακή σε τι κατάσταση θα είναι. Ευχαριστούμε τον ιστορικό Ηρακλή Χάλκης για την παραχώρηση του γηπέδου. Είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος σε διαστάσεις, μικρό το γήπεδο όμως να φιλοξενήσει τους οπαδούς μας. Η ομάδα έχει συνηθίσει να βάλλεται, αλλά θα απαντάει με την ψυχή των ποδοσφαιριστών και όλα θα πάνε καλά".

Ρεπορτάζ: Φώτης Γαλούσης

 

Last modified onFriday, 02 October 2015 18:04