noodles volos banner

Πιθανή αλλαγή έδρας στο ματς Αχέρων-Πύρασος

Ήδη από τις 31 Μαΐου, όταν η ομάδα του Καναλακίου εξασφάλισε την άνοδό της στη Γ’ Εθνική, σε μία ιστορική επιστροφή για ολόκληρο το Δήμο Πάργας, είχαν γίνει οι πρώτες νύξεις προς το Δήμο, ώστε να πραγματοποιηθούν κάποιες απαραίτητες βελτιώσεις στο δημοτικό γήπεδο (εξέδρα, αίθουσα τύπου κ.α.), καθώς η δημοτική αρχή είναι ο αρμόδιος φορέας γι’ αυτές.
Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων, περίμενε, περίμενε, περίμενε… ωστόσο φτάσαμε στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την επόμενη Κυριακή ο Αχέρων θα χρειαστεί να φιλοξενήσει τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, όχι όμως -όπως όλα δείχνουν- στο δημοτικό στάδιο Καναλακίου (ενδεχομένως στην Πρέβεζα).
Διοικούντες και φίλαθλοι του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου -σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza- είναι σχεδόν… έξαλλοι και φυσικά απογοητευμένοι με αυτή την εξέλιξη, καθώς η προσπάθεια της ομάδας «πριονίζεται» από παράγοντες και γεγονότα που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Το ματς αρχικά έχει οριστεί για το Καναλάκι, ωστόσο ίσως έχουμε αλλαγή της έδρας αύριο Τετάρτη.

πηγή: atpreveza.gr