noodles volos banner

"Ποιοτικό κι άκρως επαγγελματικό το ρόστερ"

 

Για τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο διάστημα και το πόσο σημαντική είναι η πρεμιέρα μίλησε ο Θάνος Θεοδώρου κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Νίκης Βόλου. Ο τεχνικός διευθυντής του κυανόλευκου συλλόγου είπε στην αρχική του τοποθέτηση: “Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, να φθάσουμε στο σημαντικό που είναι το παιχνίδι. Ήταν μια μακρυά περίοδος που προετοιμαζόμασταν για να ετοιμάσουμε το ρόστερ, τις συνεργασίες, ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος. Είναι σημαντικό για την ομάδα που έχει επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, η διοίκηση ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι ζητήσαμε, ζήτησε ο προπονητής, για το γηπεδικό, το ρόστερ και την οργάνωση.
Είναι σημαντικό για τον κόσμο μας, τη δύναμη και το οικονομικό κομμάτι για να είναι υγιής αυτή η ομάδα να παίξουμε στο γήπεδό μας. Έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις, το ρόστερ είναι ποιοτικό κι άκρως επαγγελματικό. Όλο το πλάνο που σχεδιάστηκε υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον προπονητή για να είναι η ομάδα με τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση, με ποδοσφαιριστές που σκέφτονται μόνο το ποδόσφαιρο. Αυτό φαίνεται από την εικόνα της ομάδας και τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα ήταν σημαντικά, αλλά εάν η πορεία μας δεν είναι ανάλογη, κανείς δεν θα ασχοληθεί. Μια πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις, είναι μια ιδιαίτερη πρεμιέρα γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά με την αντίπαλη ομάδα. Πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι για εμάς είναι πολύ σημαντική αυτή η αρχή και όσο το δυνατόν να είναι κοντά μας και να ενισχύσει το νέο ξεκίνημα της ομάδος. Θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την έδρα μας στη συνέχεια, για εμάς αυτό θα είναι πολύ σημαντικό”.
Ανέφερε επίσης ότι δεν έχει ξεφύγει ο προϋπολογισμός της ομάδας, απλώς έχει διαφοροποιηθεί το ρόστερ και πρόσθεσε πως ο στόχος που είχε τεθεί για το σχηματισμό της ομάδας, επιτεύχθηκε, με 22 παιδιά από τη Νίκη Βόλου ή την πόλη του Βόλου. Μίλησε για την έδρα: “Υπάρχουν ενδείξεις ώστε να επανέλθουμε να παίξουμε εδώ, αλλά εμείς ευελπιστούμε ότι το δίκαιο των αιτημάτων και η μείωση των προβλημάτων να παίξουμε αλλού, θα βάλουν τα πράγματα σε μια λογική διαδικασία και θα μας δοθεί η δυνατότητα να παίξουμε στην έδρα μας” και κατέληξε λέγοντας πως θα εξεταστεί το γήπεδο των Φαρσάλων για το ματς με τον Αιγινιακό εφόσον πληροί της προϋποθέσεις.

 

Last modified onThursday, 24 September 2015 12:38