noodles volos banner

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις από τη Νίκη Βόλου

Δύο ευχαριστήριες ανακοινώσεις εξέδωσε η Νίκη Βόλου. 

Όπως αναφέρεται "η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους κ.κ. Δημήτρη Αποστολόπουλο, Δημήτρη Μωραίτη, Θάνο Παναγιωτόπουλο και την κα Έλενα Χουλιάρα (προς το παρόν μη εν ενεργεία Διαιτητές) για την συμμετοχή τους ως Βοηθοί Διαιτητού στους φιλικούς αγώνες που έδωσε η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της και μάλιστα αφιλοκερδώς. Χωρίς τη βοήθειά τους αυτή, η τέλεση των αγώνων θα ήταν αδύνατη".
Επίσης, η διοίκηση της Νίκης, με την ευκαιρία της αποπεράτωσης όλων των εργασιών βελτίωσης των εγκαταστάσεων του γηπέδου "Π. Μαγουλάς", "αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που συνεισέφεραν με τις χορηγίες και την προσωπική εργασία τους, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για χρήση από την ομάδα μας για το νέο πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα: την εταιρεία "ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ Ο.Ε.", τα καταστήματα οικοδομικών υλικών των κ.κ. ΜΑΚΡΑΚΗ και των ΑΦΩΝ ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, τα είδη υγιεινής κ. ΜΕΜΜΑ, την τεχνική εταιρεία κ. ΒΕΝΕΤΗ, τα καταστήματα χρωμάτων κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΝΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ, την Τεντοποιία ΜΑΣΤΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, τα μάρμαρα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ, τις γύψινες διακοσμήσεις ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, τον κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ για τις πλάκες πεζοδρομίου, καθώς και τους κ.κ. ΜΑΝΘΟ ΚΟΝΤΑΚΗ για τις υδραυλικές εργασίες, ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΚΟ για τις οικοδομικές εργασίες, ΑΛΕΚΟ ΜΩΡΑΙΤΙΔΗ (ζωγράφο), ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΦΩΤΙΟΥ-ΑΛΕΚΟ ΣΤΡΟΜΠΟΛΙΑ-ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ-ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ-ΧΑΡΗ ΜΠΟΥΡΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΑΚΡΗ και τη ΛΕΣΧΗ Ο.Φ. ΝΙΚΗΣ. Επίσης, όλους τους ανώνυμους Νικιώτες που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και κόπο, για την πραγματοποίηση των εργασιών".