noodles volos banner

Γέμισε ποιότητα η επίθεση του Ρήγα

Μπορεί να άργησαν λίγο οι μεταγραφικές κινήσεις του Ρήγα Φεραίου αναφορικά με τους παίκτες της επιθετικής γραμμής, αλλά οι προσθήκες των τελευταίων ημερών με Κορέτα και Σφάκα έχουν γεμίσει με ικανοποίηση τον Λάκη Μπακάλη. Oι δύο προαναφερθέντες μαζί με τον Δημήτρη Σέττο που έπαιζε στη Μαλεσίνα, τον Παρασκευά Θεοδώρου από τον Αστέρα Μαγούλας, τους Δημήτρη Γάρο και Μανώλη Πάσχο που επέστρεψαν στον κυανόλευκο σύλλογο και τον 17χρονο Βασίλη Πέτση που έμεινε ελεύθερος από την ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος αναφορικά με το σκοράρισμα, εκεί που λύσεις μπορούν να δώσουν επίσης οι μεσοεπιθετικοί Νίκος Μιαρίτης και Γιώργος Τσίπη, αλλά και οι αμυντικοί με έφεση στα γκολ, Βουραζέρης και Γκάγκας.

Ο Κορέτα, αρχισκόρερ της Α' ΕΠΣΘ με 28 γκολ το 2013-14, θέλει να κάνει μέσω του Ρήγα Φεραίου το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, καθώς στην περσινή πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας, στη Νίκη Βόλου είχε λίγες συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, ενώ στην Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να καθιερωθεί για να βρει ένα καλό συμβόλαιο το φετινό καλοκαίρι. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές πάντως που στη Γ' Εθνική αναμένεται να ξεχωρίσουν. Ο Σφάκας προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στον Πύρασο, ενώ ο Σέττος αποκτήθηκε για να αγωνιστεί στα πλάγια της επιθετικής γραμμής και να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Άλλωστε πέρυσι σημείωσε 21 γκολ στην πρωταθλήτρια Φθιώτιδας.
Οι έξι προσθήκες στην επίθεση, σε συνδυασμό με την περαιτέρω ενίσχυση στις άλλες γραμμές και τη διατήρηση στο ρόστερ των βασικών μονάδων, αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Ο Ρήγας Φεραίος στη νέα Γ' Εθνική θα είναι ξανά μία από τις ομάδες που αναμένεται να έχουν αξιοπρόσεκτη παρουσία. Με τη σφραγίδα του Λάκη Μπακάλη, οι "κυανόλευκοι" του Βελεστίνου θέλουν να διατηρήσουν το χαρακτήρα της ομάδας τους και να πετύχουν το στόχο της παραμονής.

 

Last modified onFriday, 18 September 2015 21:28