noodles volos banner

Μπίλης: "Δεν θα φύγει κανείς από την ομάδα"

Κανείς παίκτης της Νίκης Βόλου δεν θα φύγει από την ομάδα σύμφωνα με τον Λεωνίδα Μπίλη. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις του περί τελευταίας ευκαιρίας μετά το ματς με την Φαρκαδόνα, δεν αποτελούσαν καμπανάκι αποχωρήσεων, αλλά για το να αποδείξουν αυτοί οι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι για το αν αξίζει να πάρουν φανέλα βασικού ή ακόμα ακόμα μία θέση στη δεκαοχτάδα. 

"Το έχουμε πει από την αρχή ποια είναι η φιλοσοφία μας. Ίσως οι δηλώσεις παρερμηνεύτηκαν. Απλά επειδή έχουμε δύο φιλικά, είπαμε οτι για αυτά τα παιδιά δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα. Η ενδεκάδα όμως θα καταρτίζεται και από την παρουσία των παικτών και την απόδοση τους κάθε εβδομάδα. Κανείς παίκτης δεν παίρνει τη φανέλα του βασικού σπίτι του. Σίγουρα δεν έμεινα ικανοποιημένος από αυτά τα παιδιά στο φιλικό, αλλά δεν πρόκειται να διώξουμε κανένα παιδί από την ομάδα. Άλλωστε θεωρούμε οτι μπορούν να προσφέρουν", σχολίασε ο τεχνικός της Νίκης.

Έτσι, όλοι οι παίκτες της Νίκης παραμένουν κανονικά στο ρόστερ και την Τετάρτη θα τους δοθεί η ευκαιρία στο φιλικό με τον Δωτιέα Αγιάς να αποδείξουν στον Λεωνίδα Μπίλη οτι μπορεί να τους υπολογίζει. Μάλιστα δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό αυτό κανείς παίκτης που ξεκίνησε στην ενδεκάδα στο ματς με τη Φαρκαδόνα. 

Εν τω μεταξύ ακόμη μία μεταγραφή θα ανακοινώσει ίσως και μέχρι το βράδυ η Νίκη Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports έχει ολοκληρωθεί μία μεταγραφική κίνηση για την κυανόλευκη ομάδα, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και ακόμη ένας παίκτης. Το μόνο που απομένει για τον πρώτο είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, χωρίς 

Last modified onTuesday, 15 September 2015 20:33