noodles volos banner

Μπίλης: «Θετικό για εμάς που ξεκινάμε με μία ομάδα που έχουμε παίξει φιλικό»

Στο magnesiasports μίλησε ο προπονητής της Νίκης, Λεωνίδας Μπίλης για την κλήρωση της Γ’ Εθνικής, τον όμιλο που θα αγωνίζεται η κυανόλευκη ομάδα αλλά και για το ρόστερ μετά τις προσθαφαιρέσεις.

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Εμείς δεν βλέπουμε κλήρωση μπροστά μας. Βλέπω αγώνα με αγώνα. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο, δεν υπάρχει βατό ή μη βατό αλλά κάθε αγώνας ξεχωριστός. Ξεκινάμε με μία ομάδα που έχουμε παίξει φιλικό και αυτό είναι θετικό για εμάς».

Για τον όμιλο της Νίκης κι αν ξεχωρίζει κάποιον αντίπαλο: «Νομίζω ότι οι ομάδες που πρωταγωνίστησαν πέρυσι όπως είναι η ΑΕ Καραϊσκάκης και Οπούντιος Μαρτίνου θα έχουν φέτος μία δυναμική παρουσία. Τύρναβος, Αιγινιακός, Πιερικός, που έρχονται από τη Football League, θα βρουν την άκρη και θα είναι δυνατές και πιστεύω ότι και οι ομάδες της Μαγνησίας, Ρήγας και Πύρασος θα σταθούν σε ένα καλό επίπεδο.  Επίσης είναι λίγο άγνωστες οι ομάδες της Ηπείρου, Θεσπρωτός, Καναλάκι».

Για το ρόστερ της ομάδας μετά τις προσθαφαιρέσεις: «Είχαμε 37 παιδιά στο ρόστερ, από τα οποία τα επτά είναι γεννημένα το 98 το 99 και το 2.000. Κάποια από αυτά τα παιδιά θα παίξουν και στους Νέους Αθλητές. Αυτά τα παιδιά δεν είναι έτοιμα. Οπότε υπολογίζαμε 30, μείων τον Αραπίτσα, που θέλει έναν δύο μήνες για να είναι έτοιμος και μετά τις αποχωρήσεις των Τάχου και Γεωργιάδη, μείναμε με 27. Ετοιμοπόλεμοι για μένα είναι 22 ποδοσφαιριστές. Δεν έχει πρόβλημα το ρόστερ».

Για τη συνέχεια της προετοιμασίας: «Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Έχουμε δύο ακόμη φιλικά για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά που υπολογίζουμε θα είναι απολύτως έτοιμα για την πρεμιέρα».