noodles volos banner

Με οκτώ νέους αντιπάλους Πύρασος και Ρήγας Φεραίος σε σχέση με πέρυσι

 

Ο Ρήγας Φεραίος ετοιμάζεται για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική, ο Πύρασος για τη δεύτερη, ενώ η Νίκη Βόλου επιστρέφει ύστερα από τρία χρόνια στην τρίτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας παίξει δύο χρονιές στη Football League και την περασμένη στη Superleague.
Σε σχέση με το πρωτάθλημα 2014-15, Πύρασος και Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσουν οκτώ καινούργιες ομάδες. Αυτές είναι οι Πιερικός, Αιγινιακός, Πύδνα Κίτρους από την Κατερίνη, ο Τύρναβος από την Λάρισα, η ΑΕ Φαρκαδόνας από τα Τρίκαλα, ο Αχέρων Καναλακίου από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο Φωκικός από την Άμφισσα και φυσικά, η Νίκη Βόλου. Κατά το ήμισυ, διαφορετικοί αντίπαλοι λοιπόν για την ομάδα της Ν. Αγχιάλου και του Βελεστίνου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε επίσημο πρωτάθλημα σε εθνική κατηγορία, ο Πύρασος από τις προαναφερθείσες ομάδες, έχει παίξει μόνο κόντρα στον Τύρναβο (στην παλιά Δ' Εθνική το 2008-09 και 09-10), ενώ ο Ρήγας Φεραίος έχει αντιμετωπίσει τους Αιγινιακό (στη Γ' της περιόδου 1977-78), Τύρναβο, Φαρκαδόνα (στη Δ' το 2005-06 και 06-07) και Φωκικό (στη Γ' το 1977-78, στη Δ' το 2006-07).
Αναφορικά με τη Νίκη Βόλου, θα βρει στο δρόμο της τους Πιερικό, Αιγινιακό, Φωκικό, Τύρναβο, Εθνικό Φιλιππιάδας, Οικονόμο Τσαριτσάνης που γνωρίζει από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το ταξίδι στη Γ' Εθνική θα έχει αρκετούς καινούργιους προορισμούς για τους "κυανόλευκους".

 

 

Last modified onThursday, 10 September 2015 09:45