noodles volos banner

Θετική εικόνα από τη Νίκη, έλειψε το γκολ (video)

 

Ναι μεν, αλλά... για τη Νίκη Βόλου. Οι "κυανόλευκοι" είχαν αρκετά καλή παρουσία στο σημερινό φιλικό στο γήπεδο Διμηνίου με την τοπική ΑΕΔ, αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, σε έναν αγώνα που η Νίκη ήταν συνεχώς στην επίθεση μιας και η αντίπαλός της μετράει μόλις μία εβδομάδα προετοιμασίας. Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, 400 ευρώ, θα δοθούν για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου.

 

 

Στο αρχικό σχήμα για τον Λεωνίδα Μπίλη, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Παπουρτζής, στην άμυνα δεξιά ο Τάχος, αριστερά ο Πασκούλεφ και στόπερ οι Κανταρτζής, Ευθυμίου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Αλεξανδής, Κολημήτρας, στις πτέρυγες οι Αποστολίδης, Ματθαίου και ο Γκίκας πίσω από τον πρωθημένο Βουρδάκη. Ο Πασκούλεφ δεν πρόλαβε να παίξει για πολύ, αφού στο 6ο λεπτό υπέστη τράβηγμα κι αντικαταστάθηκε από τον Αναστασίου. Για την ΑΕ Διμηνίου, γκολκίπερ ο Ανατολής, αμυντική τετράδα από τους Χονδρό, Μπαλτσιάκη, Τσιγιάννη, Στρούγγη, στη μεσαία γραμμή οι Μαυρίδης, Αποστολίδης, στα πλάγια οι Ζάγκας, Τσεκούρας και ο Μόσιος πίσω από τον Ζιώγα.

Η Νίκη είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς να λείπουν όμως οι λανθασμένες μπαλιές. Ωστόσο, έφθασε σε πολλές περιπτώσεις κοντά στο γκολ. Στο 7ο λεπτό, σε αντεπίθεση ο Ματθαίου βρήκε ωραία τον Βουρδάκη που νικήθηκε από τον Ανατολή σε τετ-α-τετ και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Αλεξανδρή, ο Κανταρτζής σούταρε άουτ, ενώ στο 10' ο Ματθαίου από καλή θέση είχε προσπάθεια λίγο άουτ και δύο λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του Βουρδάκη να αστοχήσει από πλεονεκτικό σημείο.
Δύο σουτ από πλευράς γηπεδούχων που έγιναν από τον Τσεκούρα δεν ανησύχησαν τον Παπουρτζή, ενώ στο 33' ωραία προσπάθεια και σέντρα του Αναστασίου, βρήκε τον επερχόμενο Τάχο να σουτάρει από κοντά αλλά άουτ. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Αποστολίδης δοκίμασε να σκοράρει δύο φορές, την πρώτη το σουτ στην αγκαλιά του Ανατολή και τη δεύτερη εκτός εστίας.
Στην επανάληψη, από σέντρα του Τάχου, ο Βουρδάκης πήρε κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά, ενώ στο 68' κεφαλιά του Ματθαίου είχε την ίδια τύχη. Ο Αποστολίδης απείλησε στο 73' με σουτ που απέκρουσε ο Κουτσιρίμπας με το σώμα και στο 78' με σουτ στα χέρια του τερματοφύλακα της ΑΕΔ, ενώ καλές στιγμές είχαν οι Λάμπρου με πλασέ λίγο άουτ και ο Γεωργιάδης με ένα καλό μακρινό σουτ.
Σε γενικές γραμμές, η Νίκη άρεσε, αλλά βεβαίως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη δυναμικότητα του αντιπάλου που μετράει λιγοστές προπονήσεις. Οι "κυανόλευκοι' του Λεωνίδα Μπίλη προσπάθησαν να αναπτυχθούν με την μπάλα κάτω, οι μπακ σε αρκετές περιπτώσεις βγήκαν στην επίθεση και δημιούργησαν, ενώ υστέρησε κάπως το παιχνίδι από τον άξονα. Πετυχημένο από κάθε άποψη το ντεμπούτο του Κολημήτρα.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Θ. Ανατολής (46' Κουτσιρίμπας), Χονδρός (75' Φουρκιώτης), Τσιγιάννης, Μπαλτσιάκης, Στρούγγης, Ζάγκας, Αποστολίδης, Μαυρίδης (70' Χρ. Τσεκούρας), Ανδρ. Τσεκούρας (65' Κοντός), Μόσιος (82' Σταματόπουλος), Ζιώγας (46' Κ. Ανατολής).
Νίκη Βόλου: Παπουρτζής (62' Γρηγοριάδης), Τάχος (52' Λάμπρου), Πασκούλεφ (6' Αναστασίου-86' Δημουλάς), Ευθυμίου (52' Βέργος), Κανταρτζής (62' Αντζούρης), Κολημήτρας, Ματθαίου, Αλεξανδρής, Βουρδάκης, Γκίκας (62' Γεωργιάδης), Αποστολίδης (82' Τσιανάκας).

 

Media

Last modified onSaturday, 29 August 2015 23:50