noodles volos banner

Παίκτης του Πυράσου ο Βουρδάκης

Στη φωτογραφία ο Βουρδάκης στο φιλικό Πύρασος-Νίκη Βόλου. Στη φωτογραφία ο Βουρδάκης στο φιλικό Πύρασος-Νίκη Βόλου.

 

 

Την απόκτηση του Ντίνου Βουρδάκη ανακοίνωσε ο Πύρασος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμμετείχε στην προετοιμασία των "κυανόλευκων" από την πρώτη ημέρα και έπεισε την τεχνική ηγεσία ότι αξίζει να έχει μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου. Είναι 19 ετών, γεννημένος στις 6/11/1996, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου, έπαιξε στην Κ20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τους Νέους Αθλητές Νίκης και τη σεζόν 2014-15 φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Βόλου, του οποίου ήταν ο πρώτος σκόρερ με 6 γκολ.
Σε δήλωσή του που φιλοξενείται στο www.pyrasos.com, ο Ντίνος Βουρδάκης αναφέρει: “Ξεκίνησα τη φετινή σεζόν προπονήσεις με τον Πύρασο και είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η δυνατότητα να αποτελέσω μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας του νομού μας που πέρυσι είχε μια πολύ καλή παρουσία στη Γ' Εθνική. Δουλεύουμε εξαιρετικά για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και είμαι χαρούμενος διότι από την πρώτη στιγμή, οι νέοι συμπαίκτες με αγκάλιασαν όπως και η τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση. Για εμένα είναι μια καινούργια εμπειρία, ξεχωριστή, και θέλω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν για τον Πύρασο”.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι αύριο Τετάρτη, στις 18:00 στο γήπεδο Ν. Αγχιάλου, οι "κυανόλευκοι" θα δώσουν άλλο ένα φιλικό με αντίπαλο τον Μαγνησιακό, ενώ την Παρασκευή θα αγωνιστούν στην Ευξεινούπολη με την τοπική Δήμητρα.

 

 

Last modified onTuesday, 25 August 2015 09:50