noodles volos banner

Πολλά γκολ στο φιλικό του Πυράσου με τον Ηρακλή

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη χωρίς διαιτητές, ο Πύρασος επιβλήθηκε του Ηρακλή Βόλου σε αγώνα με πολλά γκολ κι αρκετές φάσεις. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Πυράσου, η ομάδα του Βόλου προηγήθηκε με δύο γκολ του Νούσια στο 11ο και 15ο λεπτό, ενώ για την ομάδα του Ξηρόφωτου σκόραραν ο Αχιλλέας Δαμάσκος με δυνατό ωραίο ευθύβολο σουτ, ο Μίλτος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κοντοβά, ο Αναστασίου με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Κοντοβά, ο Στεφανής με πολύ ωραίο μονοκόμματο σουτ ύστερα από κόρνερ του Μίλτου στο 58', ο Κόκκαλης με πλασέ ύστερα από ασίστ του Ζαρίφη, ο Καρακώστας με πλασέ στην κίνηση ύστερα από ασίστ του Ζαρίφη και ο Αναστασίου με προβολή ύστερα από πάσα του Μούσα.

Συνθέσεις:
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε, Χατζητρακόσιας, Αχ. Δαμάσκος, Κουρτέλης, Στεφανής, Πλασταράς, Μπόρας, Μαλακασιώτης, Μίλτος, Κοντοβάς, Αναστασίου. Έπαιξαν και οι Μούσα, Ζαρίφης, Καρακώστας, Κόκκαλης.
Ηρακλής Βόλου: Ορφανός, Τσαντόπουλος, Μόκιας, Μοράλες, Ασλάνογλου, Μαστροπαναγιώτης, Κοντοβάς, Γκάγκας, Θάνος, Τσελεπής, Νούσιας. Έπαιξαν και οι Τζιόλας, Ούσλης, Μούτσα, Χρηστάκης, Μάρκος, Μπαρτζώκας, Αλεξάνογλου, Κακαλιάς.

Για τον Πύρασο, οι παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν, έκαναν προπόνηση το μεσημέρι και θα αγωνιστούν στο φιλικό της Πέμπτης με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή (στις 18:00). Επίσης, όπως επισημάνθηκε "η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Βόλου για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων το φετινό καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων".