noodles volos banner

Από τη Μαλεσίνα στο Βελεστίνο ο Σέττος

Παίκτης του Ρήγα Φεραίου θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Σέττος, καθώς η διοίκηση του συλλόγου του Βελεστίνου συμφώνησε τόσο με τον παίκτη όσο και με τους παράγοντες της ομάδας του, της Μαλεσίνας. Ο 23χρονος εξτρέμ θεωρείται μια πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ των "κυανόλευκων". Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται για την ταχύτητά του, την υψηλή τεχνική ενώ μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες της επιθετικής γραμμής. Διακρίνεται για την έφεση στο σκοράρισμα καθώς την περασμένη σεζόν σημείωσε 18 γκολ στην πρωταθλήτρια της Α' Φθιώτιδας, Μαλεσίνα και 3 στα μπαράζ ανόδου.
Μιλώντας στο magnesiasports, ο Δημήτρης Σέττος επισήμανε: "Εύχομαι υγεία πάνω απ' όλα για τη νέα σεζόν. Προσωπικά θα θέσω άλλους στόχους στη Γ' Εθνική καθώς το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα, με καλύτερες ομάδες. Θα ήθελα να δουλέψω περισσότερο αυτή τη σεζόν για να δω τι μπορώ να κάνω. Για τον Ρήγα Φεραίο έχω μάθει τα καλύτερα, γνωρίζω ότι η ομάδα είναι μια οιοκογένεια, έχει πολύ αξιόλογο κορμό παικτών, έχει σταθερά καλή παρουσία στη Γ' Εθνική, ενώ τον προπονητή κ. Μπακάλη τον εκτιμώ και θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του".
Στην ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίοι αναφέρεται: "Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα το πρωί η μεταγραφή του Δημήτρη Σέττου από την ΑΕ Μαλεσίνας στην ομάδας μας. Τον καλωσορίσουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία έχοντας πάντα σεζόν γεμάτες υγεία και πολλά γκολ".

Last modified onMonday, 17 August 2015 17:01