noodles volos banner

Οι παίκτες που ξεχωρίζουν στα φιλικά της Νίκης

Στη φάση του μονταρίσματος έχει μπει η Νίκη Βόλου και κάποιοι παίκτες ήδη ξεχωρίζουν στα πρώτα φιλικά της ομάδας. Φυσικά και τα παιχνίδια προετοιμασίας είναι για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές και στην προκειμένη περίπτωση ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του, ωστόσο ορισμένοι ποδοσφαιριστές αρέσουν περισσότερο.

Αυτοί που έχουν εκπλήξει ευχάριστα το τεχνικό τιμ είναι οι Καρατάσιος και Κεμάλι. Στα φιλικά παιχνίδια δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι η τεχνική ηγεσία μπορεί να τους υπολογίζει και για βασικούς. Αν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί, μία θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί επί ίσοις όροις και ο νεαρός Αλεξανδρής που δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Από κει και πέρα ο Κρεβατάς άρεσε ιδιαίτερα στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ανάμεσα σε δύο υψηλόσωμους και έμπειρους αμυντικούς κέρδισε πολλές μάχες και πέτυχε και γκολ, ενώ ο Κανελλόπουλος και Ταουσιάνης αποτελούν σταθερές αξίες στο βασικό σχήμα της Νίκης.

Ένας παίκτης που δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ο Μπαλαράμπε. Έχει εξαιρετικά τρεξίματα και όποτε αποφασίσει να «ζαλίσει» τους αντίπαλους αμυντικούς το κάνει με σχετική ευκολία. Πολύ καλή παρουσία έχει και ο Ναουμίδης, που είναι σταθερός στο κέντρο της άμυνας, ενώ Μέτσε και Κανταρτζής δείχνουν αναμφίβολα καλά στοιχεία, αλλά και ότι λόγω της απουσίας τους από τους αγωνιστικούς χώρους, τους λείπουν παιχνίδια. Ματς με το ματς όμως αναμένεται να ανεβαίνουν αγωνιστικά. Ο Παπαδόπουλος αποδεικνύει και στα φιλικά ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη Γ’ Εθνική, ενώ πολλά ποντάρουν και στον Ευθυμίου ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του. Κόλα και Αποστολίδης επίσης είναι στους ποδοσφαιριστές που δείχνουν οτι ανα πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν. Τέλος ο έμπειρος Σταυράκης δεν φαίνεται να χάνει τη θέση του από τον Παπουρτζή, που ήταν καλός στο ματς με τον Πύρασο, αλλά τεχνικά βρίσκεται πίσω. 

Αυτοί είναι οι παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν ξεχωρίσει, με τον Λεωνίδα Μπίλη να περιμένει περισσότερα και από άλλους ποδοσφαιριστές. 

 

Last modified onSunday, 16 August 2015 11:07