noodles volos banner

Εξαιρετικός ο Παπουρτζής, θετικό ντεμπούτο για Ιβανίδη

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Δαυίβ Ιβανίδη με την κυανόλευκη φανέλα, στο χθεσινό φιλικό που έδωσε η Νίκη στη Νέα Αγχίαλο. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα για το σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη κι έδειξε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει, παίζοντας πάντως σε χώρο που οι "κυανόλευκοι" διαθέτουν αρκετούς παίκτες. Επίσης, με θετικά λόγια μίλησε για τον Σωτήρη Τάχο ο τεχνικός της Νίκης, λέγοντας πως ο παίκτης είναι καλός, υπάρχει συμφωνία και συμμετέχει σε όλα τα φιλικά και περιμένει απλώς το 100% από το γιατρό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Αναφορικά με το φιλικό κόντρα στον Πύρασο, ξεχώρισε η παρουσία του Παπουρτζή κάτω από το τέρμα, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" και στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν λίγες οι φορές. Ειδικά σε τρεις φάσεις, ο γκολκίπερ της Νίκης έδειξε τα αντανακλαστικά του και πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.
Πολύ καλή η παρουσία του Γεωργιάδη στη μεσαία γραμμή που κινούνταν λίγο πιο πίσω ώστε να παίρνει την μπάλα και να οργανώνει το παιχνίδι, ο Κόλα ήταν καλός, κινητικός και δραστήριος, ενώ ο Αποστολίδης δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αμυντικούς του Πυράσου με την ταχύτητά του και ήταν ο δημιουργός του 0-1 με ασίστ "πάρε-βάλε' στον Μπαλαράμπε. Ο τελευταίος δεν κατάφερε να διακριθεί και εάν δεν είχε σκοράρει, μάλλον η παρουσία του θα ήταν απαρατήρητη, σε αντίθεση με τον Αζίζ που αγωνίστηκε στο β' 45λεπτο και έκανε δυο-τρεις προσωπικές ενέργειες με κούρσες. Επίσης, δεν είχε καλή απόδοση ο Πασκούλεφ, σταθεροί οι Αλεξανδρής, Βέργος και Αναστασίου στην άμυνα.
Όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Μπίλης, ορισμένοι ποδοσφαιριστές έδειξαν πιο έτοιμοι και θα διεκδικήσουν μια θέση στην 18άδα και κατ' επέκταση στην ενδεκάδα της Νίκης, ενώ άλλοι θα περιοριστούν σε δευτερεύοντα ρόλο.

Last modified onSaturday, 15 August 2015 11:28