noodles volos banner

Μπακάλης: «Είμαστε στο ψάξιμο»

 

Ο Λάκης Μπακάλης δεν έμεινε ικανοποιημένος μετά το φιλικό της ομάδας του με την Πύδνα Κύτρους. Ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε με 3-1 και όπως είπε ο έμπειρος τεχνικός χρειάζεται δουλειά και πρέπει να ενισχυθεί.

«Η Πύδνα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά οι παίκτες της έχουν εμπειρία αγωνιστική. Οι παίκτες που είναι γεμάτο το ρόστερ της, είναι της περσινής Νεοκαισάρειας. Τρίτο φιλικό για εμάς, δεν ήμασταν καλοί. Είμαστε στο ψάξιμο σαν ομάδα, προσπαθούμε να βρούμε αγωνιστικές λύσεις, μέσα από τις προπονήσεις και μέσα από τα παιχνίδια. Για ακόμη μια φορά παρουσιαστήκαμε με λάθη και κακοί. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι και βγάλαμε ένα γκολ. Είχαμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε και δύο καλές ευκαιρίες που έβγαλε εξ’ επαφής ο τερματοφύλακας. Η ομάδα είχε διάθεση, αλλά δεν είχε καλή σκέψη. Ένα ελαφρυντικό πολύ μικρό είναι η κούραση. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις, πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω».

Για τις μεταγραφές: «Δεν έχουμε κλείσει. Πρέπει να βρούμε λύσεις επιθετικά. Αν δεν βρούμε λύσεις θα το πληρώσουμε σαν ομάδα».  

 

Last modified onFriday, 14 August 2015 20:37