noodles volos banner

Μπίλης: «Ήθελα να μείνω λίγο περισσότερο ικανοποιημένος»

Ο Λεωνίδας Μπίλης δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Νίκης Βόλου στο φιλικό με τον Πύρασο. Παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ή και καθόλου στο φιλικό με τον Απόλλωνα πήραν την ευκαιρία τους, αλλά κάποιοι φαίνεται πως δεν την εκμεταλλεύτηκαν.

«Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Πυράσου για τη φιλοξενία. Δεν υπάρχουν συμπεράσματα από τα αποτελέσματα των φιλικών. Για εμάς ήταν μία καλή προπόνηση χρησιμοποιήσαμε και εγώ και ο συνάδελφος όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στη διάθεση μας» είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:  «Από κάποια παιδιά είμαι ευχαρισμένος, από κάποια δεν είμαι. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από χθες, ήθελα να μείνω και λίγο πιο πολύ ικανοποιημένος από σήμερα. Βέβαια η ομάδα χθες έχασε και σήμερα κέρδισε. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία τηρουμένων των αναλογιών.  

Από χθες είμαι πιο αισιόδοξος για την ομάδα και σήμερα ήθελα να μου δείξουν κάποια παιδιά ότι είναι πιο κοντά σε αυτό που δείξαμε με τον Απόλλωνα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε τρεις παίκτες που έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά και στον Τάχο: «Βέργος, Ιβανίδης και Αζίζ έδειξαν ότι με την εμπειρία τους μπορούν να κρατήσουν ένα σκορ. Θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να διαχειριστούμε το σκορ. Ο Τάχος έχει πάρει την ελευθέρας του, έχουμε συμφωνήσει, περιμένουμε όμως το 100% του γιατρού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Για το καλό του παιδιού. Ο παίκτης είναι καλός».

Για τη διακοπή του φιλικού: «Πρέπει να βοηθάμε όλοι να υπάρχει ομαλή κατάσταση. Το χρειάζεται το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας αυτό. Δείξαμε ψυχραιμία και συνεχίστηκε το παιχνίδι και σε αυτό συνέβαλα πιστεύω κι εγώ που συγκράτησα τον συνάδελφο. Ο συνάδελφος όπως και όλοι μας θέλουμε να κερδίζουμε».