noodles volos banner

Επέστρεψε στη βάση της η αποστολή της Νίκης

Πριν αναχωρήσουν για Βόλο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας οι παίκτες έβγαλαν αναμνηστική... σέλφι Πριν αναχωρήσουν για Βόλο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας οι παίκτες έβγαλαν αναμνηστική... σέλφι

Χωρίς προβλήματα επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης στη βάση της η αποστολή της Νίκης Βόλου από τα 3-5 Πηγάδια, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Λεωνίδας Μπίλης με ικανοποίηση είδε την προετοιμασία να ολοκληρώνεται στα επίπεδα που ήθελε και τους παίκτες να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Η Νίκη κατά την παραμονή της στο βουνό, έδωσε δύο φιλικά ματς με την Κ20 του ΠΑΟΚ και την Κ17 του Δικεφάλου του Βορρά και έδειξε καλά στοιχεία, με τα συμπεράσματα να είναι θετικά, βάσει της χρονικής περιόδου που διανύει η ομάδα.

Το σημαντικό είναι ότι παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα, κανείς παίκτης δεν είχε κάποιο τραυματισμό που να τον κρατήσει για πολλές μέρες εκτός, εκτός από κάποια επιπόλαια τραβήγματα και προληπτική κυρίως απουσία από κάποια προπόνηση. Ακόμη και αυτό είναι επιτυχία για το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου, που δεν αφήνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν… Την Παρασκευή θα επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο, ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας. 

 

Last modified onThursday, 06 August 2015 16:51