noodles volos banner

Πρώτο δείγμα θετικό με φιλική νίκη

Η ενδεκάδα της Νίκης Βόλου όπως παρατάχθηκε στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι Η ενδεκάδα της Νίκης Βόλου όπως παρατάχθηκε στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες της Νίκης Βόλου διανύουν τις πρώτες ημέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους και είναι πιασμένοι, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κ20 του ΠΑΟΚ. Οι κυανόλευκοι στην επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά από επτά μήνες σχεδόν απουσίας τους από τον ποδοσφαιρικό "χάρτη", επικράτησαν με 1-0 στα 3-5 Πηγάδια και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας, Λεωνίδα Μπίλη. Το πρώτο γκολ στη νέα εποχή της Νίκης, έστω και σε φιλικό πέτυχε με πέναλτι ο Μπαλαράμπε στο 49’.

Δοκάρι και ευκαιρίες

Στο πρώτο μέρος η Νίκη δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ παρά το γεγονός ότι είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Ο Ταουσιάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ τετ α τετ έχασε ο ίδιος παίκτης που έστειλε την μπάλα άουτ, ο Γκίκας που επίσης δεν σημάδεψε σωστά, ενώ ο Κανελλόπουλος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Ο Σταυράκης υπερασπίστηκε την εστία στο πρώτο ημίχρονο, οι Κεμάλι και Παπαδόπουλος αγωνίστηκαν στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ τους δύο στόπερ αποτέλεσαν οι Κανταρτζής και Ναουμίδης. Οι Μέτσε και Καρατάσιος ήταν στα αμυντικά χαφ, ο Κανελλόπουλος ήταν μπροστά τους σε δημιουργικό ρόλο, Γκίκας και Ταουσιάνης αγωνίστηκαν στις δύο πλευρές και ο Κρεβατάς ως σέντερ φορ.

Στο πρώτο μέρος η ενδεκάδα που αγωνίστηκε έδειξε καλά στοιχεία. Μάλιστα παρά την κούραση οι παίκτες της ομάδας έδειξαν διάθεση και όρεξη και στα 45 λεπτά που αγωνίστηκαν.

Σκόραρε ο Μπαλαράμπε

Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα άλλαξε ριζικά. Ο Μπαλαράμπε στο 49’ κατάφερε με πέναλτι να πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και το οποίο είχε κερδίσει ο Αζίζ. Ο Μπαλαράμπε είχε στο ενεργητικό του ακόμη ένα καλό σουτ, που απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Κόλα έχασε μία καλή ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη αγωνίστηκε με τον Παπουρτζή κάτω από τα δοκάρια, τους Αντζούρη και Αναστασίου στόπερ, αριστερό μπακ ο Πασκούλεφ, δεξί μπακ ο Αλεξανδρής, αμυντικά χαφ Γεωργιάδης και Γιουβανέλης, μπροστά τους έπαιζε ο Κόλα, σέντερ φορ Μπαλαράμπε, αριστερά ο Αποστολίδης και δεξιά Αζίζ.  

Η σύνθεση της Νίκης:

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Μέτσε, Γκίκας, Καρατάσιος, Κρεβατάς, Κανελλόπουλος, Ταουσιάνης

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπουρτζής, Αλεξανδρής, Πασκούλεφ, Αντζούρης, Αναστασίου, Γιουβανέλης, Γεωργιάδης, Αζίζ, Αποστολίδης, Κόλα, Μπαλαράμπε  

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Μπλούχος, Λάμπρου, Βουρδάκης, Κολάρντ

 

 

Last modified onSunday, 26 July 2015 21:04