noodles volos banner

Ανακοίνωσε τον τερματοφύλακα Παπουρτζή η Νίκη

Ο τερματοφύλακας, Άρης Παπουρτζής ανακοινώθηκε από τη Νίκη Βόλου και αυτή αναμένεται να είναι και η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της. Ο 20χρονος γκολκίπερ συμφώνησε σε όλα με τη διοικούσα επιτροπή και ήδη ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας στα 3-5 Πηγάδια. Ο νεαρός δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, αλλά έχει περάσει από τις μικρές ομάδες του Πειραιά, της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο και ξεχώρισε.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Άρη Παπουρτζή. Ο Άρης Παπουρτζής γεννήθηκε στις 27/01/1995 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Έχει ύψος 1,95μ. και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ακαδημία Γιαννιτσών. Από εκεί μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Π. σε ηλικία 15 ετών. Στη συνέχεια έπαιξε στην Κ-20 της Α.Ε.Κ. και το 2013  μετεγγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου αγωνίστηκε με την Κ-20 στο Πρωτάθλημα της Superleague. Ο νεαρός τερματοφύλακας ήδη βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια και παίρνει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.