noodles volos banner

Η όμορφη εκδήλωση που ετοίμασε η Νίκη

Αρκετοί φίλοι της ομάδος έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση παρουσίασης των νέων εμφανίσεων απόψε στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά. Εκεί βρέθηκαν όλα τα μέλη της διοίκησης της Νίκης Βόλου και της επιτροπής ποδοσφαίρου, η τεχνική ηγεσία κι αρκετοί ποδοσφαιριστές, κυρίως νεαροί από την πόλη του Βόλου. 

Ο Δημήτρης Γκόλιας ανέφερε ότι πρώτο μέλημα ήταν η ομάδα να οργανωθεί και να στελεχωθεί, ενώ τα προϊόντα της εταιρίας Givova έφθασαν στα γραφεία της Νίκης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο πρόεδρος Γιάννης Ξάνθης μίλησε για "πρωτόγνωρο εγχείρημα που ξεκίνησε και στο τέλος θα στεφθεί με επιτυχία" ζητώντας από τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα, ενώ ο Λεωνίδας Μπίλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε πως σε δύσκολες συνθήκες για τη χώρα, η Νίκη Βόλου είναι ζωντανή και καθημερινά γίνεται σκληρή δουλειά. Τέλος, ο εκπρόσωπος της εταιρίας Givova κ. Παγώνης ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη Νίκη Βόλου.
Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των εμφανίσεων, με τον Γιώργο Μαστρογιάννη να δίνει το δικό του ξεχωριστό τόνο. Παρουσιάστηκαν οι φανέλες αγώνων αλλά και όλα τα υπόλοιπα ρούχα όπως οι μπλούζες αποστολής και οι φόρμες. Συγκεκριμένα, οι Σταυράκης, Γρηγοριάδης, Ράπτης φόρεσαν τις φανέλες των τερματοφυλάκων, ο Γιώργος Ναουμίδης τη λευκή φόρμα αποστολής και ο Σταύρος Βουρδάκης την μπλε φόρμα, ο Χρήστος Λάμπρου το λευκό πόλο αποστολής, ο Αλέξανδρος Τσιανάκας τη φόρμα προπόνησης, ο Βασίλης Δημουλάς το μπλε πόλο και οι Αζίζ Λανρέ, Γιάννης Κανταρτζής, Χρήστος Κανελλόπουλος, Θοδωρής Παπαδόπουλος τις τέσσερις εμφανίσεις αγώνων (δείτε ΕΔΩ). Τέλος, ο 11χρονος Γιάννης Βασιλείου φόρεσε τα ρούχα που θα έχουν τα παιδιά της ακαδημίας. Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με πυροτεχνήματα και τον κόσμο να τραγουδάει το γνωστό σύνθημα "Νίκη ολέ, Α' Εθνική θέλω να σε δω"..., ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη και ώρτα 18:00 στη φυσική έδρα του συλλόγου.

 

Last modified onThursday, 09 July 2015 10:43