noodles volos banner

Δεκαεπτά και... συνεχίζει η Νίκη

Δεκαεπτά παίκτες κυρίως νεαρούς έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η Νίκη Βόλου και από δω και πέρα οι κινήσεις της θα είναι… εμπειρίας και παικτών που θα κάνουν τη διαφορά. Γι αυτές λοιπόν χρειάζεται χρόνος και να γίνουν στην κατάλληλη στιγμή με τους ανθρώπους της Νίκης να βρίσκονται στην αναμονή, καθώς θέλουν πρώτα οι παίκτες που έχουν βάλει στο… μάτι να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Οι δύο όπως έχει γράψει το magnesiasports πριν μερικές μέρες είναι από τον Ολυμπιακό, ο Ταουσιάνης επίσης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Νίκης, καθώς και ο Ηλίας Γκίκας, αλλά και ο Αναστασίου.

Τις υπόλοιπες υποθέσεις παικτών που θα προστεθούν στο ρόστερ της κυανόλευκης ομάδας χειρίζεται ο προπονητής, Λεωνίδας Μπίλης, που γνωρίζει την ελληνική αγορά, ενώ κάποιοι από αυτούς είναι και ξένοι παίκτες που θα έρθουν με σκοπό να πάρουν θέση στην ενδεκάδα.

Μέχρι στιγμής η Νίκη έχει ανακοινώσεις τους τερματοφύλακες Σταυράκη και Ράπτη, Ναουμίδη, Κανταρτζή, Πασκούλεφ, Κεμάλι, Κόλα, Μπλούχο, Ευθυμίου, Γεωργιάδη, Γκάμπα,  Γκλαβίνη, Βουρδάκη, Δημουλά, Τσιανάκα, Ματθαίου και Αποστολίδη.