noodles volos banner

Πολλά γκολ, νέα πρόσωπα και θετικά μηνύματα στο τελευταίο φιλικό της Νίκης

Δύο γκολ για τους κυανόλευκους πέτυχε ο Κόλα Δύο γκολ για τους κυανόλευκους πέτυχε ο Κόλα

Με χορταστική ισοπαλία (5-5) στη Θεσσαλονίκη, έκλεισε η μεταβατική περίοδος για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Ο Λεωνίδας Μπίλης και οι παίκτες του που έδωσαν φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με μικτές ομάδες παικτών, ανανέωσαν το ραντεβού τους πλέον για την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι κυανόλευκοι έπαιξαν τέσσερα τριαντάλεπτα απέναντι σε μικτές ομάδες με παίκτες από τη Θεσσαλονίκη. Ο Λεωνίδας Μπίλης είχε την ευκαιρία και πάλι να δοκιμάσει κάποιους παίκτες, όπως τον τερματοφύλακα που πέρασε και από την ΑΕΚ, Ζήκο Μάνη. Ο 19χρονος γκολκίπερ που έπαιξε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε Τριγλία Ραφήνας, πέρασε από το «μικροσκόπιο» του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του. Επίσης δοκιμάστηκε ο αμυντικός Νίκος Μπαρούτας από τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ τσέκαρε και τους πιτσιρικάδες, Τσιανάκα, Δημουλά και Ράπτη από τις ακαδημίες της Νίκης.

Η Νίκη προηγήθηκε με 5-1, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Το πρώτο 60λεπτο έληξε με 3-0 υπέρ της Νίκης. Ο Νιαώτης μετά από ασίστ του Κόλα με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Κόλα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ από την εξαιρετική προσπάθεια του Γκίκα και έγραψε το 2-0, ενώ πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αναστασίου.

Η Νίκη στα δύο τελευταία τριαντάλεπτα αγωνίστηκε με νεανική σύνθεση. Παρ’ όλα αυτά οι μικροί έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Ο Βουρδάκης έκανε το 4-0 με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το τελευταίο γκολ των κυανολεύκων πέτυχε ο Ματθαίου μετά από ασίστ του Βουρδάκη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μάνης, Καραμπούζης, Αναστασίου, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Γεωργιάδης, Γκίκας, Ζαρίφης, Κόλα, Νιαώτης, Αποστολίδης

Στο δεύτερο εξηντάλεπτο: Σταμέλος (90’ Ράπτης), Καρακώστας, Μπαρούτας, Τσαμπαλής, Δημουλάς, Μπλούχος, Τσανάκας, Λάμπρου, Βουρδάκης, Ματθαίου, Γκλαβίνης  

 

Last modified onFriday, 12 June 2015 21:51