noodles volos banner

Ναουμίδης: «Τιμή μου που θα φοράω τη φανέλα της Νίκης»

 

Ο Βολιώτης αμυντικός, Γιώργος Ναουμίδης αποτελεί και επίσημα από το πρωί της Παρασκευής το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου. Μιλώντας στο magnesiasports ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, δήλωσε ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει η Νίκη εκεί που αξίζει.

«Για κάθε Βολιώτη ποδοσφαιριστή είναι τιμή να φοράει τη φανέλα της ιστορικής Νίκης Βόλου. Και για μένα λοιπόν είναι τιμή να φορέσω αυτή τη φανέλα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψει η Νίκη εκεί που της αξίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μπίλη και τον κ. Θεοδώρου, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω».

Για τη Νίκη και αν θα είναι πρωταγωνίστρια: «Μόνο και μόνο από το όνομα και την ιστορία της, η Νίκη θα είναι πρωταγωνίστρια στο νέο πρωτάθλημα. Όμως μόνο με τη σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του κ. Μπίλη και τη δυναμική του κόσμου μας, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά». 

 

Last modified onFriday, 12 June 2015 21:41