noodles volos banner

Σταυράκης: «Κάτι χρωστάω στον κόσμο της Νίκης»

 

Ο Άγγελος Σταυράκης μίλησε στο magnesiasports για την απόφαση του να επιστρέψει στη Νίκη μετά από τρία χρόνια. Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της κυανόλευκης ομάδας, εμφανίζεται έτοιμο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φιλάθλων που όπως δηλώνει «κάτι τους χρωστάει». 

«Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να πω το ναι στη Νίκη. Έχουμε βρεθεί σαν αντίπαλοι. Με γνώριζε ο κ. Μπίλης και αμέσως μου έκανε την πρόταση», είπε αρχικά.  Στη συνέχεια ο Σταυράκης που αποτελεί αναμφίβολα μία εξαιρετική κίνηση για τη θέση του τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, από το οποίο διαθέτει μεγάλη εμπειρία ανέφερε: 

Για τα συναισθήματα του που επιστρέφει στη Νίκη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μία ιστορική ομάδα. Ο προπονητής και η διοίκηση έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και αυτό είναι τιμή μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τον κόσμο που νιώθω ότι του χρωστάω κάτι. Ημουν στην ομάδα επί Δαλούκα, δεν ήταν οι συνθήκες ότι καλύτερο για μένα και μετά συνέχισα στη Λευκάδα. Νιώθω ότι έχω κάτι να δώσω σε αυτή την ομάδα. Κάτι χρωστάω και φέτος  θα κάνω τα πάντα».

Για το τι τον προέτρεψε να πει το ναι: «Είναι ομάδα που προσωπικά θεωρώ ότι είναι του στυλ μου. Είναι ωραίο να παίζεις με κόσμο και να παίζεις σε μία ομάδα με κύρος και βαριά φανέλα. Άσχετα αν αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Θεωρώ ότι  ο κ. Μπίλης θα δημιουργήσει ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό με μεγάλες βλέψεις, δηλαδή την άνοδο και η ομάδα θα λειτουργεί καθαρά επαγγελματικά. Δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει».

Για τις δικές του φιλοδοξίες: «Προέχει η υγεία. Το σημαντικότερο κομμάτι είναι η δουλειά. Εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και δίνω και υπόσχεση γι αυτό συνάμα, να βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχει η ομάδα όλους τους στόχους της. Και οι φιλοδοξίες μου με αυτή την ομάδα είναι αρκετά μεγάλες».

Για το αν γνωρίζει πρόσωπα στη Νίκη και έχεις φίλους εκεί: «Γνωρίζω τον Ναουμίδη που ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό. Θα τους γνωρίσω όλους όμως και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία. Ο κ. Μπίλης θέλει να κάνει ένα σύνολο με έμπειρους και νεαρούς παίκτες που θα είναι ανταγωνιστικό και θα επιβάλει το παιχνίδι του σε όλο το γήπεδο». 

 

Last modified onThursday, 11 June 2015 18:25