noodles volos banner

Γκόλιας: «Προχωράμε κανονικά για τη Γ’ Εθνική»

Ο Δημήτρης Γκόλιας μίλησε στο arena fm για τη Νίκη και για το πως θα κινήσει η ομάδα στο μέλλον. Συγκεκριμένα κλήθηκε να επιβεβαιώσει την επιστολή που απέστειλε η κυανόλευκη ομάδα, με την οποία γνωστοποιεί και επίσημα οτι επιλέγει να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική, ενώ παράλληλα μίλησε και για την κίνηση της ΕΠΣΘ και για τον σχεδιασμό της Νίκης. 

Για την επιστολή οτι  αδυνατεί η Νίκη να κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League: «Λόγω των οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούμε να κατεβάσουμε την ομάδα στη Football League. Εμείς σε περίπτωση που ο κ. Πάτσης δεν κατεβάσει την ΠΑΕ στη δεύτερη κατηγορία, γιατί η ΠΑΕ υπάρχει, εμείς θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Το κάναμε γιατί πρέπει να περάσει και το τυπικό του θέματος. Και  ο ΟΦΗ και άλλη μία ομάδα θα ακολουθήσουν. Μάλλον και ο Εργοτέλης. Αυτό το κάναμε για να προλάβουμε εξελίξεις».

Για τη Νίκη και πώς βαδίζει από δω και στο εξής: «Προχωράμε σαν να είναι η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Κάνουμε τον προγραμματισμό μας, έχουμε κλείσει κέντρο για την προετοιμασία μας και προχωράμε να κλείσουμε τα φιλικά του Αυγούστου για να είμαστε έτοιμοι. Εμείς κάνουμε τον σχεδιασμό μας και προχωράμε στον προγραμματισμό».

Για το γεγονός ότι έχει αποβληθεί η ΕΠΣΘ: «Παρακολουθούμε το θέμα περιμένουμε τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και πιστεύουμε ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».