noodles volos banner

Περιμένουν τις ελευθέρας και καθυστερούν

 

Συμφωνίες υπάρχουν και είναι δεδομένες για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο οι ανακοινώσεις καθυστερούν… Ενώ οι άνθρωποι της κυανόλευκης ομάδας ανέφεραν ότι δεν θα αργούσαν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα εντάξουν στο δυναμικό τους, εντούτοις είναι αναγκασμένοι να περιμένουν. Και αυτό γιατί οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους και μετά να υπογράψουν και να ολοκληρωθούν και επίσημα οι συμφωνίες με αυτούς.

Έτσι ακόμη και κάποιοι που είναι σίγουροι, όπως ο Κανταρτζής βρίσκονται στην αναμονή για τις ανακοινώσεις, αφού φαίνεται πως αυτές, όπως και η παρουσιάσεις των παικτών θα είναι κοινές και μαζικές.

Ταουσιάνης, Κεμάλι, Ναουμίδης, Γεωργιάδης, Γρηγοριάδης, Πασκούλεφ, Κόλα, Ζαρίφης, Καρακώστας, Κανταρτζής, Αλυσανδράτος, για τους οποίους σας είχε ενημερώσει πρώτο το magnesiasports, φέρονται να έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Νίκη, ωστόσο κάποιοι από αυτούς θα πρέπει πρώτα να μείνουν ελεύθεροι για να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό μέρος της μεταγραφής τους. Στη Νίκη δεν ανησυχούν και βρίσκονται σε αναμονή, την ώρα που προσπαθούν παράλληλα να ολοκληρώσουν κάποιες κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Μεταξύ αυτών κοιτούν στη Football League για τερματοφύλακα και δεκάρι. 

 

Last modified onWednesday, 10 June 2015 09:39