noodles volos banner

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για την ακαδημία του Πυράσου

Oλοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν 2014-15 για τα τμήματα υποδομής του Πυράσου με τις τελευταίες προπονήσεις που διεξήχθησαν το πρωί του Σαββάτου. 

Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος τόνισε στην ομιλία του προς τους γονείς: “Ήταν μια πετυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά από μικρή ηλικία γνωρίζουν τον αθλητισμό και τις αρετές του, που βοηθάει στην κοινωνικοποίησή τους. Εμείς προσπαθούμε εκτός από το να τα μάθουμε ποδόσφαιρο, να συνεισφέρουμε θετικά στη διαπαιδαγώγησή τους. Παρατηρήθηκε βελτίωση σε όλα τα παιδάκια της ακαδημίας του Πυράσου, σε άλλα σε μεγαλύτερο βαθμό σε άλλα σε μικρότερο. Θεωρώ ότι υπάρχουν ταλέντα που θα στελεχώσουν σε λίγα χρόνια την πρώτη ομάδα κι αυτό είναι πολύ αισιόδοξο για το μέλλον του συλλόγου μας. Το κυριότερο είναι πως από μικρά είναι κοντά στον Πύρασο και έχουν κάνει τον αθλητισμό μέρος της καθημερινότητάς τους”.

Ο Δημήτρης Σκαρλάτος, γεν. γραμματέας του δ.σ. του Πυράσου και υπεύθυνος για την ακαδημία, επισήμανε: “Η φετινή σεζόν κύλησε χωρίς προβλήματα. Οι τρεις προπονητές, Στέλιος Αρσένος, Δημήτρης Στεφανής και Γιώργος Δανόπουλος συνεργάστηκαν άριστα με τη διοίκηση, με τους γονείς και τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Ο Πύρασος συμμετείχε με δύο ομάδες του στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ και μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν και παίκτες κατά δύο έτη μικρότεροι από τα όρια ηλικίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και συνεχώς εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους για το εξειδικευμένο κομμάτι της προπονητικής σε μικρές ηλικίες, καθώς επίσης και όλους τους γονείς που για ακόμη μία χρονιά εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην ακαδημία του Πυράσου. Είμαι σίγουρος ότι η σχέση αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού που έχουμε αναπτύξει, θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν”.

Το μέλος του δ.σ. του Πυράσου και υπεύθυνος επίσης για την ακαδημία, Θανάσης Γκόλιας ανέφερε: “Η παρουσία του Πυράσου δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα που μας κάνει υπερήφανους με τη συμμετοχή της στη Γ” Εθνική. Είναι η ακαδημία που αριθμεί περίπου 100 παιδιά και τα δίνει τη δυνατότητα στην πόλη της Νέας Αγχιάλου να μπουν στο δρόμο του αθλητισμού ξεφεύγοντας από άλλες μη εποικοδομητικές ασχολίες. Η διοίκηση του συλλόγου, συνεπής στη δέσμευσή της για ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής, έχει ως βασική προτεραιότητα τη σωστή οργάνωση της ακαδημίας, κάτι για το οποίο προσπαθήσαμε καθημερινά όλη τη χρονιά και νομίζω ότι τα καταφέραμε εξαιρετικά”.

 

πηγή pyrasos.com

 

Last modified onSunday, 07 June 2015 13:41