noodles volos banner

Σκληρή ανακοίνωση της Νίκης Βόλου κατά της ΕΠΣΘ

  • "Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί με πρόφαση την εξυγίανση του ποδοσφαίρου;"

Σκληρή ανακοίνωση κατά της ΕΠΣΘ με αφορμή την προσφυγή της κατά της διοίκησης της ΕΠΟ στα πολιτικά δικαστήρια και την επακόλουθη διαγραφή της από τα μητρώα της Ομοσπονδίας, εξέδωσε η διοίκηση της Νίκης Βόλου και την καλεί να ανακαλέσει, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες για την ομάδα της Νίκης θα είναι οδυνηρές, όπως η σημερινή.
Στην ανακοίνωσή τονίζει επίσης ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει παιχνίδια σε βάρος της εξυπηρετώντας ίδια ή αλλότρια συμφέροντα με την πρόφαση της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Δ.Σ. Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη»

Βόλος, 04/06/2015

Προς: Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας
Κοιν.: Ε.Π.Ο.

Κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Σ.Θ.,

Με τη χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας από την Ε.Π.Ο. και αυτομάτως τίθενται εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη όλες οι ομάδες της Ένωσης, ήτοι αυτή τη στιγμή και η ομάδα μας η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου είναι και η φυσική της θέση.

Η ενέργειά σας να προσφύγετε στα πολιτικά Δικαστήρια παραβιάζει τις διατάξεις του Καταστατικού της ΕΠΟ, των Καταστατικών της FIFA και της UEFA και τη ρήτρα ανεξαρτησίας της Ομοσπονδίας (άρθρο 17) με τις οποίες ακυρώνεται η ρήτρα ανεξαρτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (διεθνής αποκλεισμός ελληνικού ποδοσφαίρου) όπως αυτή περιγράφεται ρητώς στο άρθρο 17 του Καταστατικού της και στα άρθρα 17 και 13 των Καταστατικών FIFA και UEFA, αντίστοιχα.

Επειδή δεν έχουμε πεισθεί για το ποιές είναι οι πραγματικές προθέσεις σας και για ποιόν λόγο έγινε αυτή η ενέργεια από μέρους σας στην παρούσα χρονική στιγμή, καλούμε εσάς και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ. να ανακαλέσετε την προσφυγή, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες για την ομάδα μας θα είναι οδυνηρές.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει παιχνίδια σε βάρος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, εξυπηρετώντας ίδια ή αλλότρια συμφέροντα με πρόφαση την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Καθιστούμε εσάς προσωπικά υπεύθυνο για όποια αρνητική εξέλιξη υπάρξει σε σχέση με την ομάδα μας.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας και λειτουργήστε επ’ ωφελεία των ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ενώσεων Θεσσαλίας.

Το Δ.Σ.

Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη»