noodles volos banner

"Έκλεισε ο κύκλος μιας τετραετίας που θα θυμόμαστε για πάντα"

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ρήγα Φεραίου δήλωσε ο Στέργιος Καλόγηρος, θεωρώντας ότι έκλεισε ο κύκλος μιας πολύ πετυχημένης τετραετίας με τον ίδιο στο ανώτατο αξίωμα του συλλόγου. Ο σύλλογος έχει προγραμματίσει νέα γενική συνέλευση για την προσεχή Δευτέρα ώστε να προκηρυχθούν εκλογές και να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση.

Ο Στέργιος Καλόγηρος υπήρξε πρόεδρος σε τέσσερα από τα πιο πετυχημένα χρόνια της μακρόχρονης ιστορία του Ρήγα Φεραίου. Συνέδεσε το όνομά του με δύο ανόδους, από το τοπικό στη Γ' Εθνική και τη δημιουργίας μιας ομάδας που αποτελείται κυρίως από ντόπιους ποδοσφαιριστές.
Μιλώντας στο magnesiasports για την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία και κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, δήλωσε: “Πιστεύω ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος μιας τετραετίας που θα την θυμόμαστε όλοι μας για πάντα με τις συνεχείς ανόδους και την πολύ καλή ομάδα που διαθέτει ο Ρήγας Φεραίος και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες 60 ομάδες της χώρας μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πετύχαμε όλους τους στόχους μας. Η ομάδα δούλεψε σε επαγγελματικά πρότυπα, η διοίκηση ήταν συνεπής προς όλους στις οικονομικές της υποχρεώσεις, υπήρχε διαύγεια στις αποφάσεις, η ομάδα στηρίχθηκε σε δικά μας παιδιά και ήταν πραγματικά μια οικογένεια.
Ειδικότερα για τη φετινή σεζόν, πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν η παραμονή και αυτό έγινε πολύ νωρίς, αποφεύγοντας το άγχος και την πίεση των τελευταίων αγωνιστικών, τερματίσαμε άνετα στην 6η θέση του πρωταθλήματος, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και ήμασταν δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες εντός και εκτός έδρας. Πετύχαμε την προβολή του σωματείου μας και της πόλης του Βελεστίνου, την καταξίωση του Ρήγα Φεραίου στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συν τοις άλλοις,
αναδείξαμε ποδοσφαιριστές που πήγαν σε παραπάνω κατηγορία, ενώ με προσωπικές ενέργειες των μελών της διοίκησης φέραμε για δεύτερη σεζόν την ΑΕΚ να παίξει φιλικό στο Βελεστίνο. Αυτό είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πάτα και έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου”.
Όσον αφορά στην επόμενη ημέρα, ο Στέργιος Καλόγηρος τόνισε: “Εύχομαι να βρεθούν άτομα να στηρίξουν το σύλλογο, να υπάρξει συνέχεια σε αυτό που χτίσαμε με τόσο κόπο τα τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι να βρεθούν νέοι άνθρωποι να αναλάβουν ρόλο στη διοίκηση και να χρηματοδοτήσουν την ομάδα. Προσωπικά δηλώνω ότι θα σταθώ ηθικά και οικονομικά κοντά στην ομάδα, θα είμαι αρωγός της καινούργιας διοίκησης”.
Τέλος, ο κ. Καλόγηρος, που ξεχώρισε για το ήθος και το χαρακτήρα του ως παράγοντας, εξέφρασε μέσω της ιστοσελίδας μας, τις ευχαριστίες του: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο που στηρίζει έμπρακτα το σύλλογο, τα μέλη της διοίκησης για την πολύτιμη βοήθειά τους, να συγχαρώ τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας πρόσφεραν καθώς επίσης να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο του Βελεστίνου που βρίσκεται δίπλα στον Ρήγα Φεραίο”.