noodles volos banner

Tρίτος σκόρερ στο 2ο όμιλο ο Π. Κοντοβάς

Στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Παναγιώτης Κοντοβάς του Πυράσου με το εκπληκτικό ντεμαράζ τερμάτων που σημείωσε στο δεύτερο γύρο. Ο έμπειρος  επιθετικός είχε μόνο 2 γκολ στο πρώτο μισό της κατηγορίας, αλλά όταν πήρε φόρα, δεν σταμάτησε και έτσι, με 11 στο δεύτερο -σνολικά 13-, βρέθηκε πίσω από τον αρχισκόρερ του ομίλου, Καβαλλάρη της ΑΕ Καραϊσκάκης (16 γκολ) και τον Νικολόπουλο του Οπούντιου (14).

 

Δεκατρία γκολ είχε επίσης ο Σαχινίδης του ΑΟ Τρίκαλα, 11 γκολ σημείωσαν οι Μπενίσκος του Εθνικού Φιλιππιάδας, Μακράκης του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Τσατσαλίδης του Δωτιέας Αγιάς, ενώ 10 είχαν οι Χάρης Μπίκας (Ρήγας Φεραίος) και Μπομπάνα Καντού (Οπούντιος Μαρτίνου). Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Κρεββατάς είχε 8 γκολ σε 11 αγώνες με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου, αλλά τον Ιανουάριου πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Σερρών, με τον οποίο σημείωσε 3 τέρματα σε 15 αγώνες. Ακόμη ο μεσοεπιθετικός Φλόρενς (Λόρι) Κέρι του ΑΟ Τρίκαλα πέτυχε συνολικά 9 τέρματα (6 με τον ΑΟΤ στο β' μισό και 3 τον με Έβρο Σουφλίου στο α' μισό) και ο Χρήστος Πέντσας του ΑΟ Τρίκαλα σημείωσε συνολικά 8 τέρματα (6 με ΑΟΤ και 2 με Κισσαμικό).

Πρώτος σκόρερ της Γ' Εθνικής αναδείχτηκε ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος του Ατρομήτου Πειραιά, ο οποίος σκόραρε 20 φορές σε 24 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Ακολούθησαν με 19 γκολ οι Κώστας Μαρκόπουλος (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος), Νίκος Κουσκουνάς (Πανελευσινιακός), Στάθης Καραμαλίκης (Ζακυνθιακός), ενώ ένα τέρμα λιγότερο (18) είχε ο Δημήτρης Βέρμπης της Κηφισιάς.

 

Last modified onWednesday, 20 May 2015 15:50