noodles volos banner

Φινάλε με νίκη ...στο ρελαντί για τον Ρήγα Φεραίο

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το πρωτάθλημα ο Ρήγας Φεραίος. Σήμερα επιβλήθηκε στο ρελαντί... του Θεσπρωτού με 3-0, σε έναν αγώνα τυπικής διαδικασίας για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη έπιασαν πολύ καλή απόδοση και αποχαιρέτησαν τη σεζόν και τους φιλάθλους τους με θετικές εντυπώσεις και καλή μπάλα.
Στο 16ο λεπτό, ο Κεμάλλι πέρασε κάθετη πάσα για τον Χατζή το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Κολιοφούκας, για να ακολουθήσει το 1-0 στο 21'. Από σέντρα του Κεμάλλι, ο Γεωργατζής πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μαλάκος, πηδώντας ψηλότερα από τους αμυντικούς, πήρε τη δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ο Θεσπρωτός είχε μια καλή στιγμή λίγο αργότερα όταν σουτ του Πανταζή εξουδετέρωσε ο Τσουμπέκος. Στην επανάληψη, το 2-0 στο 58'. Ο Χατζηαθανασίου έκανε την πάσα και ο Μπίκας σκόραρε με σέντρα-σουτ που βρήκε σε πόδι αντιπάλου κι άλλαξε λίγο πορεία, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Μπίκας από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε, ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε και στην επαναφορά, ο Κεμάλλι από πλάγια θέση βρήκε στόχο.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο στη φετινή Γ' Εθνική για τον Ρηγίνο που στον Ρήγα Φεραίο έχει διπλό ρόλο (καθώς είναι και γυμναστής), ενώ ο Μπίκας με το σημερινό τέρμα έγινε “διψήφιος” φθάνοντας τα 10 γκολ.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Γούτσιος, Σπαθής, Ναουμίδης, Γεωργατζής (67' Μπακάλης), Χατζής (63' Ρηγίνος), Κεμάλλι (75' Σιώμος), Μπίκας, Ζενούνι, Μαλάκος.
Θεσπρωτός: Κολιοφούκας, Πανταζής (59' Ντόκος), Ασωνίτης, Τσέλος, Καρύδης, Μόκος, Τρακάκης, Κυργιός, Σιάνης, Λεοντίου (75' Μπάσιας), Κάλος.