noodles volos banner

Φυσιολογική ήττα για τον Ρήγα στην έδρα του πρωτοπόρου

Προσπάθησε ο Ρήγας Φεραίος αλλά δεν μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στην ΑΕ Καραϊσκάκης που είχε το ισχυρό κίνητρο, πήρε εύκολη νίκη και έτσι θα διεκδικήσει τον τίτλο την επόμενη Κυριακή στο ντέρμπι κορυφής με τα Τρίκαλα.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσουμπέκος, που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος κάτω από τα δοκάρια του Ρήγα, απέκρουσε σουτ του Βασίλιεβιτς στο 2ο λεπτό και κεφαλιά του Καβαλλάρη στο 8ο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο 14' όταν Βασίλιεβιτς και Χούσος έπαιξαν το “ένα-δύο” και ο δεύτερος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.
Μακρινό σουτ του Ναουμίδη στο 23' πέρασε λίγο άουτ, ενώ ο γκολκίπερ της βελεστινλιώτικης ομάδας εξουδετέρωσε προσπάθεια του Τζερεμέ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ακολούθησε ένα σουτ του Χατζηαθανασίου χωρίς στόχο και το 2-0 στο 38' όταν από κόρνερ του Τζερεμέ, ο Βασίλιεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕ Καραϊσκάκης “καθάρισε” την υπόθεση της νίκης από το πρώτο 45λεπτο και έτσι, το β' μέρος είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Ρήγας Φεραίος πάντως θα μπορούσε να μειώσει στο 51' με σέντρα-σουτ που απέκρουσε ο Καραγκούνης.
Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ολοκλήρωσε τους εκτός έδρας αγώνες της στο φετινό πρωτάθλημα και θα κάνει φινάλε την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας στο Βελεστίνο.

Συνθέσεις:
ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακαβάς, Κόλλινς (70' Στάντσετιτς), Χούσος, Γυφτοκώστας (75' Γραβάνης), Βασίλιεβιτς, Τζερεμές, Καβαλλάρης (55' Μάλλιος).
Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Χατζηαθασίου (65' Βουραζέρης), Σπαθής, Γούτσιος, Ναουμίδης, Γεωργατζής, Χατζής, Ζενούνι, Κεμάλλι (46' Σιώμος), Μαλάκος (60' Μαλάκος), Μπίκας.