noodles volos banner

Τίμησαν τη μνήμη του Αλέξανδρου

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, η ομάδα του Άρη Μελισσατίκων αναδείχθηκε ισόπαλη με τους Νέους της Νίκης Βόλου με σκορ 4-4. Το αποτέλεσμα όμως είχε ελάχιστη σημασία καθώς η αναμέτρηση έγινε στη μνήμη του Αλέξανδρου Σκοπελίτη που πριν από ένα χρόνο, τέτοια εποχή, έχασε τόσο άδικα και πρόωρα τη ζωή του. Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε σε αυτό το ξεχωριστό αγώνα, πριν την έναρξη του οποίου, για τον Αλέξανδρο μίλησαν ο Γρηγόρης Καρταπάνης από πλευράς Άρη και ο Δημήτρης Γκόλις από πλευράς Νίκης Βόλου. Με τον Άρη, αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου που σκόραρε το πρώτο τέρμα.
Για την ιστορία, ο Άρης προηγήθηκε 1-0 και 4-1 με χατ τρικ του Τσελεπή, ενώ για τη Νίκη Βόλου, σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο ο Γκλαβίνης και στο δεύτερο οι Ντίνος Βουρδάκης, Μπλούχος και Λαρίσης (ο τελευταίος στην επαναφορά από σουτ του Ματθαίου στο δοκάρι). Στο τέλος, η ομάδα του Άρη αγωνίστηκε σε ματς 20 λεπτών με την ομάδα του Ξενώνα φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων αιτούντων άσυλο “Άρσις”, ενώ διαιτητές ήταν αφιλοκερδώς οι Στέλιος και Δημήτρης Χαλβατζάκος, Χαυδατούρης.
Από τη διοίκηση του Άρη Μελισσατίκων εκφράστηκαν ευχαριστίες στη Νίκη Βόλου για τη θετική ανταπόκριση στη διεξαγωγή του αγώνα, στη Σχολή Αγίας Παρασκευής για την παραχώρηση-προσφορά του γηπέδου και το διαιτητικό τρίο.

Συνθέσεις:
Άρης Μελ.: Ζήγρας, Παλάντζας, Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Καψιώτης, Γκατζούνας, Νινιζόπουλος, Σκοπελίτης, Τσίρος, Ίμπρα, Τσελεπής. Στο β' έπαιξαν οι Κουρίτας, Γεωργάκος, Χαυδατούρης, Στραβέλας, Βλαχόπουλος, Γούλας, Λάμπρου.
Nέοι Νίκης: Γρηγοριάδης (30' Πύλος-60' Νταής), Τσέργας (65' Δ. Γκάμπας), Ράπτης, Ζαρίφης, Μπλούχος (60' Κελεσίδης), Καρακώστας (60' Στεργίου), Βουρδάκης (55' Μπακογιάννης), Χρ. Γκάμπας (60' Κουτσαρνάκης), Ματθαίου, Γκλαβίνης (46' Δαμάσκος), Ρακής (46' Ντ. Βουρδάκης).