noodles volos banner

Τελευταία έξοδος για Ρήγα Φεραίο στο άντρο του Καραϊσκάκη

Ο Π. Γούτσιος κάνει τάκλιν στον Καβαλλάρη, πρώτο σκόρερ του 2ου ομίλου της κατηγορίας. Φωτογραφία από το ματς Ρήγας Φεαρίος-ΑΕ Καραϊσκάκης του α' γύρου Ο Π. Γούτσιος κάνει τάκλιν στον Καβαλλάρη, πρώτο σκόρερ του 2ου ομίλου της κατηγορίας. Φωτογραφία από το ματς Ρήγας Φεαρίος-ΑΕ Καραϊσκάκης του α' γύρου

Στην έδρα του Καραϊσκάκη θα είναι η τελευταία έξοδος του Ρήγα Φεραίου στο φετινό πρωτάθλημα. Για την προτελευταία αγωνιστική, οι “κυανόλευκοι” ταξιδεύουν στην Άρτα για παιχνίδι κόντρα στην ομάδα που φιγουράρει σταθερά στην πρώτη θέση της κατάταξης.
Η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει μόνο μία απώλεια σε εντός έδρας αγώνα. Την “πάτησε” από τον Πύρασο με το 3-3 πριν από ένα μήνα. Παίζει στο γήπεδό της με τον Ρήγα και τα Τρίκαλα και εφόσον μαζέψει τέσσερις βαθμούς σε αυτά τα ματς, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου κερδίζοντας την άνοδο για τη Football League. Από την άλλη, ο Ρήγας Φεραίος θα πάει να παίξει δίχως άγχος, δεν έχει να χάσει τίποτα, θέλοντας να προσθέσει μία ακόμη καλή εμφάνιση εκτός Βελεστίνου. Υπενθυμίζουμε ότι στη συνάντηση του πρώτου γύρου, είχε κρατήσει τον Καραϊσκάκη στο 0-0. Για τον Λάκη Μπακάλη, δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών μέχρι σήμερα Πέμπτη, εκτός του Τσίπη που δεν υπολογίζεται εδώ κι αρκετό καιρό καθώς υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.