noodles volos banner

Είδαν μεταγραφικούς στόχους Μπίλης και Θεοδώρου

Η δημιουργία της νέας Νίκης έχει ξεκινήσει και τα δυο νέα πρόσωπα στην ομάδα, τον προπονητή, Λεωνίδα Μπίλη και τον τεχνικό Θάνο Θεοδώρου, μπαίνουν σιγά σιγά οι βάσεις για το ρόστερ. 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή, οι δυό τους το Σαββατοκύριακο παρακολούθησαν αγώνες της Football League και της Γ' Εθνικής, προκειμένου να τσεκάρουν από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

Η διαδικασία οργάνωσης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει και ήδη ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Λεωνίδας Μπίλης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Θάνο Θεοδώρου συνεργάζονται προκειμένου να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα στη Γ΄ Εθνική,  μία δυνατή ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, αλλά και πολύ καλά οργανωμένες Ακαδημίες. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρακολούθησαν αγώνες  Β΄ και Γ΄ Εθνικής, προκειμένου να δουν από κοντά πιθανούς μεταγραφικούς στόχους προς ενίσχυση της ομάδας.

Στον τομέα των εργασιών στο γήπεδο, έχουν αρχίσει εργασίες στο πίσω μέρος του γηπέδου Π. Μαγουλάς για την εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα.