noodles volos banner

Ο κόσμος τον δικό του ρόλο

«Η Νίκη έχει ψυχή και η ψυχή της είναι οι φίλαθλοι της» αναγράφεται στον τοίχο του Παντελής Μαγουλάς, απέναντι από τη σκεπαστή κερκίδα και στο νέο ξεκίνημα που κάνει η κυανόλευκη ομάδα από τη Γ’ Εθνική, το σύνθημα αυτό βρίσκει πλήρη εφαρμογή, αφού άπαντες περιμενούν ότι ο κόσμος θα παίξει το δικό του σημαντικό ρόλο.

Αν οι φίλαθλοι της Νίκης, που πέρυσι για διάφορους λόγους απείχαν από την κερκίδα, αγκαλιάσουν την προσπάθεια και βρεθούν δίπλα στην ομάδα, τότε θα υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό ατού στα χέρια αυτών των ανθρώπων που διαχειρίζονται πλέον την τύχη της.

Η κυανόλευκη ομάδα, θα προσπαθήσει ξανά με αξιοπρέπεια και «καθαρή» από αμαρτίες του παρελθόντος, να «χτίσει» στο γήπεδο τις βάσεις για το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της. Ο κόσμος της ομάδας θα παίξει σε όλο αυτό το εγχείρημα πολύ σημαντικό ρόλο. Σε αυτόν και στην παρουσία του αναμένεται να αναφερθεί και ο νέος προπονητής, Λεωνίδας Μπίλης κατά την παρουσίαση του, αφού οι φίλαθλοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Νίκης. Χωρίς τον κόσμο της η Νίκη δεν μπορεί να υπάρξει, κάτι που αποδείχτηκε και πριν λίγους μήνες και η συμπαράσταση και η στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια μπορεί να γίνει ποικιλοτρόπως, ηθικά και οικονομικά. Με την παρουσία τους στην κερκίδα, την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και την συνεισφορά στον Ερασιτέχνη και την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στη διοικούσα επιτροπή. 

Στη διοικούσα επιτροπή της Νίκης, ποντάρουν πολλά στον κόσμο της ομάδας για το νέο ξεκίνημα της και όλα δείχνουν οτι ο κόσμος θα έχει πλέον όχι μόνο πιο ενεργή συμμετοχή, αλλά το δικό του ρόλο στην προσπάθεια για να επιστρέψει η ιστορική ομάδα πιο δυνατή.

Last modified onSunday, 26 April 2015 15:46