noodles volos banner

Έσπασε το αήττητο σερί με γκολ στο 95'

Ψυχρολουσία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για τον Ρήγα Φεραίο που κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας αλλά έφυγε τελικά χωρίς βαθμολογικό όφελος από το Μαρτίνο. Ο Οπούντιος με ανατροπή στο σκορ, ανάγκασε τους “κυανόλευκους” στην πρώτη τους ήττα στο β' γύρο, σπάζοντας το αήττητο σερί των δέκα αγωνιστικών που κρατούσε η ομάδα του Λάκη Μπακάλη.

Ο Οπούντιος εξελίχθηκε φέτος σε ...κακό δαίμονα των ομάδων της Μαγνησίας. Πήρε ισοπαλία από τον Πύρασο στις καθυστερήσεις και τον νίκησε στη Ν. Αγχίαλο με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, πέρασε από το Βελεστίνο με 0-1 στο 89' και σήμερα άλλο ένα τρίποντο στα ...χασομέρια της αναμέτρησης. Έγινε πολύ ωραίο ματς με αρκετές συγκινήσεις, αφού οι δύο ομάδες, απαλλαγμένες κι από το άγχος, προσπάθησαν να αποδώσουν καλό θέαμα και η μπάλα ανεβοκατέβαινε με γρήγορο ρυθμό στις δύο περιοχές.
Στο 3' σουτ του Μπίκα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ...απάντησαν οι γηπεδούχοι στις ευκαιρίες όταν δύο φορές ο Κόκα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κεφαλά που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 7’ ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου πρόλαβε τον Νικολόπουλο κι έδιωξε, ενώ στο 20’ ο Ζενούνι από καλή θέση, είχε αδύναμο σουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο. Ο Οπούντιος απείλησε πρώτος με κεφαλιά του Καπού που απέκρουσε ο Κεφαλάς, στο 52’ από φάουλ του Σπαθή, ο Μπίκας από πλεονεκτική θέση είχε σουτ στο δοκάρι, όμως το γκολ ήρθε λίγο αργότερα για τους παίκτες του Μπακάλη. Από κόρνερ και πάλι του αρχηγού Σπαθή, ο Χατζής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, που κόντραρε και σε σώμα αμυνομένου, για το 0-1 στο 57'.
Οι “κυανόλευκοι” δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχθηκαν την ισοφάριση. Ο Νικολόπουλος βρήκε κενό πασάροντας στον επερχόμενο Γκριτζάπη που με μονοκόμματο σουτ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κεφαλά για το 1-1 στο 58'.
Στο 63’ ο Ρήγας Φεραίος ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μπίκα, ενώ από το 80ό λεπτό και μετά, η αναμέτρηση έγινε κάτω από ψιλόβροχο. Η ισοπαλία φαίνονταν ότι θα σφραγίσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αλλά το Μαρτίνο “έκλεψε” τη νίκη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Από «τυφλό γέμισμα» του Καντού, η μπάλα φάνηκε να καταλήγει εύκολα στον Κεφαλά, όμως του γλίστρησε και ο Καπός που ακολούθησε τη φάση, με πλασέ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για το τελικό 2-1.

Συνθέσεις:
Οπούντιος: Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Μπαρκώσης, Γκριτζάπης, Νικολόπουλος (89' Μαλέρδος), Βλάχος, Καπός, Καντού, Κόκα (75' Κωτσαλάς).
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Ναουμίδης, Βουραζέρης, Χατζής, Αλεξίου, Ζενούνι, Μπίκας (89' Γούτσιος), Κεμάλλι (85' Γεωργατζής), Μαλάκος (46' Γουτούλης).