noodles volos banner

Χωρίς άγχος στην τελική ευθεία ο Ρήγας Φεραίος

Χωρίς άγχος μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ο Ρήγας Φεραίος. Ο Λάκης Μπακάλης περιμένει σήμερα τους ποδοσφαιριστές του ξανά στο γήπεδο μετά το τετραήμερο ρεπό λόγω Πάσχα, ξεκινώντας την προετοιμασία για την έξοδο στο Μαρτίνο.
Οι “κυανόλευκοι” τρέχουν αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών στο δεύτερο γύρο έχοντας εξαιρετική πορεία. Σταθεροποιήθηκαν στην 6η θέση της κατάταξης και “καθάρισαν” νωρίς με την παραμονή. Έτσι, στα τελευταία πέντε δύσκολα παιχνίδια που είναι όλα με αντιπάλους που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία, έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν δίχως πίεση. Μάλιστα, αντιμετωπίζοντας τους διεκδικητές της ανόδου, δύο εντός και έναν εκτός, μπορούν να χαρακτηριστούν ως ρυθμιστές για την πρώτη θέση.
Η αρχή του δύσκολου προγράμματος γίνεται στο Μαρτίνο την Κυριακή κόντρα στον τοπικό Οπούντιο που είναι στο +1 από τον Ρήγα Φεραίο. Είναι η μοναδική ομάδα που είχε περάσει με τρίποντο από το Βελεστίνο και οι “κυανόλευκοι” θέλουν να πάρουν μια γλυκιά εκδίκηση..., να διατηρήσουν το σερί τους και να προσπεράσουν στην κατάταξη τον σύλλογο-εκπρόσωπο της Φθιώτιδας. Στόχος στα εναπομείναντα παιχνίδια το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και μια θέση στην πρώτη τετράδα φαντάζει εφικτή, παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας των αγώνων για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη.