noodles volos banner

Οι "απόλυτοι", οι βασικοί και οι ...ρεζέρβες

Κεφαλάς, Ναουμίδης, Χατζηαθανασίου και Γ. Κοντοβάς έχουν παίξει φέτος σε όλα τα παιχνίδια της Γ' Εθνικής Κεφαλάς, Ναουμίδης, Χατζηαθανασίου και Γ. Κοντοβάς έχουν παίξει φέτος σε όλα τα παιχνίδια της Γ' Εθνικής

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ας ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά των ποδοσφαιριστών του Ρήγα Φεραίου και του Πυράσου όσον αφορά στις συμμετοχές και τα λεπτά τους, μετά από τις 25 αγωνιστικές.

 

Στην ομάδα του Βελεστίνου, ο Λάκης Μπακάλης έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 22 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις δεν συνεχίζουν στο σύλλογο μετά τον Ιανουάριο. Δεν έχουν χάσει αγώνα ο τερματοφύλακας Αποστόλης Κεφαλάς, οι αμυντικοί Γιώργος Ναουμίδης και Δημήτρης Χατζηαθανασίου. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώσει στην ενδεκάδα και τα 23 παιχνίδια των “κυανόλευκων”. Ο τρίτος έχει γίνει αλλαγή χάνοντας 18 λεπτά συμμετοχής. Τους ακολουθούν με 22 ματς ο μέσος Γιώργος Αλεξίου και ο επιθετικός Ζήσης Μαλάκος, με 21 οι αμυντικοί Χρήστος Σπαθής, Νίκος Βουραζέρης, ο μέσος Κώστας Ζενούνι, οι επιθετικοί Γιώργης Μιχολίτσης (που έχει διπλάσιες συμμετοχές ως αλλαγή παρά ως βασικός), Χάρης Μπίκας. Με λίγα λόγια, από τον έμπειρο τεχνικό του Ρήγα Φεραίου, η αμυντική γραμμή με γκολκίπερ τον Κεφαλά και τετράδα τους Χατζηαθανασίου, Ναουμίδη, Βουραζέρη, Σπαθή δεν αλλάζει, ενώ μπροστά τους αγωνίζονται ανασταλτικό δίδυμο οι Χατζής, Αλεξίου. Μόνο σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού ή καρτών, υπάρχει διαφοροποίηση στις θέσεις των προαναφερθέντων παικτών.

Στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου, μοναδικός παίκτης που έχει αγωνιστεί σε όλες τις συναντήσεις είναι ο Γιάννης Κοντοβάς, ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό. Τον ακολουθούν σε συμμετοχές ο αδερφός του Παναγιώτης, ο Σπύρος Γκάγκας και ο Θωμάς Μυργιώτης με μία απουσία, ενώ ο Στεφανής έπαιξε στα 21 από τα 23 παιχνίδια των νεοφώτιστων στη Γ' Κατηγορία. Στις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας είναι και πέντε ποδοσφαιριστές με 19 παρουσίες και ο αρχηγός Μπασδάνης με 18, ενώ ο Βέργος έχει αρχίσει στη βασική ενδεκάδα σε όλα τα ματς από τη στιγμή που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο. Θα χάσει όμως λόγω κόκκινης κάρτας το επόμενο στις 19/4. Γεύση από Γ' Εθνική έχουν πάρει συνολικά 27 παίκτες, οι 22 συνεχίζουν στον Πύρασο και πέντε αποχώρησαν στη μεταγραφική περίοδο από την κυανόλευκη ομάδα.Στον παρακάτω πίνακα, οι συμμετοχές και τα λεπτά συμμετοχής για τους δύο εκπροσώπους της Μαγνησίας στη Γ' Εθνική (με έντονα γράμματα οι παίκτες που παραμένουν στο ρόστερ):

RHGPYR4ST

Φ.Γ.

 

Last modified onThursday, 09 April 2015 12:47