noodles volos banner

Τα στατιστικά του ΓΣ Αλμυρού

Ο ΓΣ Αλμυρού ήταν από την αρχή το φαβορί για την πρωτιά στο 2ο όμιλο και φρόντισε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά... Η κυανόλευκη ομάδα πήρε το εισιτήριο για το διπλό τελικό της κατηγορίας έχοντας απολογισμό 17 νικών, 6 ισοπαλιών και 1 ήττας, με τέρματα 60 υπέρ και 12 κατά.
Στον πρώτο γύρο, μάζεψε 27 βαθμούς με οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα (γκολ 26-9), ενώ στο δεύτερο παρουσιάστηκε καλύτερη με 30 πόντους, από εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες (γκολ 34-3).
Εντός έδρας, είχε οκτώ νίκες αλλά και τέσσερις ισοπαλίες (γκολ 28-4), εκτός έδρας κέρδισε εννιά φορές, πήρε δύο Χ και έχασε μία (γκολ 32-8).
Από τον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 30 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δεκατρείς είναι κάτω των 20 ετών, ενώ βρήκαν δίχτυα δεκαεννιά! Αρχισκόρερ ο Μάνθος Χειλάς που έκανε μια εξαιρετική σεζόν με 13 γκολ, διψήφιος και ο Αντζούρης με 11 γκολ στην κατηγορία (τα επτά με τον ΓΣΑ και τα τέσσερα με τους Μυρμιδόνες).
Στον παρακάτω πίνακα τα αναλυτικά στατιστικά του ΓΣΑ για τη σεζόν 2014-2015. Με πράσινο χρώμα οι συμμετοχές των παικτών στη βασική ενδεκάδα κι αναλόγως τα λεπτά που αγωνίστηκαν, με κίτρινο χρώμα οι συμμετοχές ως αλλαγή. Στην πρώτη γαλάζια στήλη είναι το σύνολο συμμετοχών, στη δεύτερη κίτρινη τα γκολ και στην τρίτη τα λεπτά συμμετοχής. Τέλος, πάνω πάνω στην οριζόντια στήλη, με πράσινο οι νίκες, με κίτρινο οι ισοπαλίες και με κόκκινο η ήττα από τον Αστέρα στο φινάλε του α' γύρου.

gsastats

Last modified onTuesday, 07 April 2015 12:26