noodles volos banner

Δεν χάνει εκτός έδρας ο Πύρασος!

Πραγματικά έχει εντυπωσιάσει ο Πύρασος με την εκτός έδρας παρουσία του. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου ηττήθηκε στην πρώτη της έξοδο στη Γ' Εθνική (2-1 στην Κοζάνη) και έκτοτε, δεν έχει ξαναχάσει! Πήρε ισοπαλία 1-1 στα Τρίκαλα, 2-2 στην έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και χθες 3-3 σε αυτή του Καραϊσκάκη, των τριών ομάδων που διεκδικούν την άνοδο. Εκτός των άλλων, μετράει ισοπαλίες εκτός με Μαρτίνο και Ρήγα Φεραίο, νίκη στην Ηγουμενίτσα. Με άλλα λόγια, δεν έχει ηττηθεί από κανέναν αντίπαλο που βρίσκεται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα!
Οι νεοφώτιστοι μάζεψαν 20 πόντους στα ματς στη Ν. Αγχίαλο και 19 σε αυτά μακρυά από το γήπεδό τους. Χθες, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, έδειξαν χαρακτήρα. Όχι μόνο ισοφάρισαν γρήγορα, αλλά βρέθηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης να προηγούνται με 1-3, κόντρα σε μια ομάδα που είχε να δεχθεί γκολ για 13 αγωνιστικές!!! Το γρήγορο 2-3 ένα λεπτό αμέσως μετά το τρίτο τέρμα του Πυράσου αποδείχθηκε καθοριστικό ώστε ο Καραϊσκάκης να φθάσει τελικά στην ισοφάριση.
Για την ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου απομένουν άλλα τέσσερα ματς. Ένα εντός έδρας μετά το Πάσχα με τον Θεσπρωτό και τρία εκτός, ενώ θα πάρει και ένα τρίποντο στα χαρτιά. Είναι στο +7 από την 12η θέση και θέλει άλλες δύο νίκες για να εξασφαλίσει την παραμονή εάν υποθέσουμε ότι ο Δωτιέας κερδίσει όλα τα παιχνίδια που του απομένουν. Πάντως, η χθεσινή ισοπαλία ήταν σημαντικό αποτέλεσμα σε μια έδρα όπου ο Καραϊσκάκης είχε 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις!