noodles volos banner

Άγγιξε το διπλό ο Πύρασος

Σούπερ Πύρασος για ακόμη μία φορά εκτός έδρας, έφθασε κοντά σε μια μεγάλη νίκη αλλά επιστρέφει στη Ν. Αγχίαλο με τον έναν -πολύτιμο- βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό 3-3 αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους νεοφώτιστους καθώς επιτεύχθηκε στην έδρα του πρωτοπόρου του ομίλου αλλά διαμορφώθηκε αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο γκολ στο ξεκίνημα του β' μέρους.

Ο αγώνας άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Πύρασο αφού στο 5ο μόλις λεπτό, η ΑΕ Καραϊσκάκης προηγήθηκε. Ο Παναγιώτου σέντραρε και με κεφαλιά σκόραρε ο Καβαλλάρης, πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου. Όμως, οι “κυανόλευκοι” είχαν έτοιμη απάντηση και δύο λεπτά αργότερα, ισοφάρισαν με τον δικό τους πρώτο σκόρερ, τον Παναγιώτη Κοντοβά που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο “καπάκι”, ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα όταν το σουτ του σε τετ-α-τετ απέκρουσε ο Καραγκούνης, αλλά τελικά πέτυχε το 1-2 με τη συμπλήρωση μισής ώρας στον αγώνα με φοβερό μακρινό σουτ από τα περίπου 30 μέτρα.
Η ομάδα της Άρτας έχασε δύο καλές ευκαιρίες με σουτ του Χούσου και κεφαλιά του Καβαλλάρη, αλλά το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Ο Πύρασος ήταν “φωτιά” στις αντεπιθέσεις και στο 55ο λεπτό, ο Αναστασίου πέτυχε το 1-3. Ο Π. Κοντοβάς έκανε ατομική ενέργεια, απέφυγε δύο αντιπάλους και σέντραρε, ο Αναστασίου πήρε κεφαλιά που απέκρουσε ο πορτιέρε των γηπεδούχων και στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η χαρά των Αγχιαλιτών κράτησε λίγο καθώς στο επόμενο λεπτό, ο Καβαλλάρης με φαλτσαριστή κεφαλιά μείωσε για την ΑΕ Καραϊσκάκης που έφθασε στο 3-3 στο 65' με σουτ του Κόλλινς. Ο Πύρασος δέχθηκε πίεση, ο Χαλάτσης όποτε χρειάστηκε επενέβη σωστά (σε σουτ του Χούσιου και δυνατό σουτ του Τζερεμέ από το ημικύκλιο στο 93')  και έτσι παρέμεινε το 3-3, ενώ στην κόντρα επίθεση, σουτ των Π. Κοντοβά, Αναστασίου δεν βρήκαν στόχο και σουτ του Τσιουρέλη από καλή θέση κόντραρε σε αμυνόμενο. Στο 90ό λεπτό δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βέργος θεωρώντας ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος ότι έκανε καθυστέρηση ενώ ήταν τραυματίας κι επρόκειτο να γίνει αλλαγή.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πύρασος έχει πάρει ισοπαλία εκτός έδρας με όλες τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, είναι αήττητος μακρυά από τη Ν. Αγχίαλο σε όλα τα παιχνίδια εκτός από την πρώτη του έξοδο (!!!), ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε να δεχθεί γκολ σχεδόν τέσσερις μήνες, από τις 15 Δεκεμβρίου! Ήταν ματς-διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με τους φιλάθλους να χειροκροτούν και τις δύο ομάδες.

Συνθέσεις:
ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (87' Γραβάνης), Σιμονιάν, Στάνσετιτς (76' Μάλλιος), Βασίλιεβιτς (46' Τζερεμές), Καβαλλάρης.
Πύρασος: Χαλάτσης, Σπ. Γκάγκας, Σφάκας, Ι. Κοντοβάς, Λ. Γκάγκας (70' Βαγγελάκος), Στεφανής, Τσιουρέλης (70' Π.Θ. Κοντοβάς), Βέργος, Μυργιώτης (89' Δαμάσκος), Π.Χρ. Κοντοβάς, Αναστασίου.

Last modified onMonday, 06 April 2015 09:19