noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Αστέρας 1-0

Με νίκη τελείωσε τα ματς του ομίλου ο ΓΣ Αλμυρού που έχει πλέον μπροστά του τους δύο τελικούς με την ΑΕ Διμηνίου. Μάλιστα το γκολ σημείωσε με απευθείας φάουλ ο Αραπίτσας, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, αρκετό καιρό από την τελευταία του εμφάνιση καθώς έλειπε λόγω τραυματισμού.
Για τους γηπεδούχους, στο πρώτο ημίχρονο φάουλ του Π. Βούλγαρη και σουτ του Αντζούρη απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, στην επανάληψη ο Χειλάς αστόχησε σε δύο φάσεις τετ-α-τετ.
Για τον Αστέρα, που είχε πολύ καλή παρουσία, ο Νούσιας στο 27' δεν πρόλαβε να επωφεληθεί το γύρισμα του Τριχόπουλου, ενώ στο 72' φάουλ του Μυλωνά απέκρουσε ο Πλακαρός. Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος συνεχάρη τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της κατηγορίας. “Ας κερδίσει ο καλύτερος και να έχουμε μια άξια εκπροσώπηση στα μπαράζ ανόδου” συμπλήρωσε ο προπονητής της ομάδας του Ριζομύλου.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης (60' Κρανάς), Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Ράπτης (57' Αραπίτσας), Αναστασίου, Αντζούρης (78' Τσόγκας), Π. Βούλγαρης, Χειλάς.
Αστέρας: Κουβελάς, Μπατσικώστας (84' Τζούμας), Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Καραλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος (67' Σεσκλιώτης), Ρέβης (55' Μαγγιώρος), Περιβολιώτης, Καραμανιώλας, Νούσιας.