noodles volos banner

Παραχώρησε ισοπαλία ο Ρήγας στην Άρτα

Συνεχίζει να διατηρεί το αήττητο ο Ρήγας Φεραίος στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Όμως, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Αναγέννηση Άρτας για την 25η αγωνιστική.

Το ματς άρχισε με χαμένη ευκαιρία για τον Ρήγα Φεραίο, καθώς κεφαλιά του Ζενούνι στο 6ο λεπτό από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε άουτ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία της Αναγέννησης. Ο Κεμάλλι είχε ένα καλό σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και ο Χατζής φάουλ που μπλόκαρε ο Μπαντής. Η ομάδα της Άρτας “προειδοποίησε” με σουτ του Σιδέρη που απέκρουσε ο Κεφαλάς και λίγο αργότερα, στο 25' έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου.
Η ισοφάριση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ, ο Ζενούνι έκανε σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κόντραρε κι έφθασε στον προωθημένο Ναουμίδη ο οποίος από κοντά με σουτ πέτυχε το γκολ για το 1-1 στο 51ο λεπτό. Ο σκόρερ έχασε μοναδική ευκαιρία για να βρει ξανά δίχτυα στο 76' όταν ύστερα από φάουλ του Μαλάκου, είχε εξ επαφής κεφαλιά που έφυγε άουτ. Το δεύτερο μέρος ήταν μονόλογος για τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου, αλλά πέρα το γκολ και της μεγάλης ευκαιρίας που προαναφέραμε, η καλύτερη στιγμή ήταν μια σέντρα-σουτ του Μιχολίτση στο 61' που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαντής, ενώ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
 
Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Κεμάλλι, Σιώμος (60' Μιχολίτσης), Ζενούνι (72' Γεωργαντζής), Μαλάκος (88' Μπακάλης).
Αναγέννηση Άρτας: Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Σιδέρης (87' Σταμούλης), Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Κατσαδούρος.