noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Μακρινίτσα 5-0

Με τον Γιάννη Αντζούρη να σημειώνει χατ τρικ, ο ΓΣ Αλμυρού νίκησε 5-0 την Μακρινίτσα και διεύρυνε τη διαφορά από τη δεύτερη Δήμητρα στους έξι βαθμούς. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής στη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του πρωτοπόρου και του ουραγού του 2ου ομίλου. Το 1-0 στο 19' με πέναλτι του Τσιάτσιου (που κέρδισε ο Χειλάς), το 2-0 στο 43' ο Αντζούρης, το 3-0 στο 64' ο Αναστασίου, για να πετύχει άλλα δύο τέρματα ο Αντζούρης στο 70ό και 81ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές φάσεις για περισσότερα τέρματα και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια που έχουν, εντός έδρας, χρειάζονται μία νίκη για να σφραγίσουν την παρουσία τους στο διπλό τελικό για τον τίτλο της κατηγορίας.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Τσιάτσιος, Γρούνας (71' Πλαβός), Κυριάκος, Κρανάς, Αναστασίου, Π. Βούλγαρης (73' Τσόγκας), Αντζούρης, Ν. Βούλγαρης (63' Ράπτης), Χειλάς.
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Φράγκος, Ντελάκος, Μυλωνάς (85' Γ. Σαραφίδης), Ψήφος, Παπακώστας (40' Πέτσης), Γ. Μαστακούλης, Παρασκευάς, Άρ. Σαραφίδης, Κοπάνας (65' Αλεξάνογλου).