noodles volos banner

Σταμάτησε το σερί του Πυράσου...

Ο Οπούντιος έσπασε το αήττητο σερί των οκτώ αγωνιστικών που έτρεχε ο Πύρασος. Η ομάδα του Μαρτίνου κέρδισε 0-1 στη Ν. Αγχίαλο με γκολ που σημείωσε ο αρχηγός του Νικολόπουλος ένα δεκάλεπτο πριν τη λήξη και έγινε ο “κακός δαίμονας” για τους εκπροσώπους της Μαγνησίας αφού με το ίδιο σκορ είχε περάσει νικηφόρα κι από το Βελεστίνο.

Ο Πύρασος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε με τον Παναγιώτη Κοντοβά. Στο 9ο λεπτό το σουτ του από πλάγια θέση απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσίμας, στο 15ο έπιασε μονοκόμματο σουτ από καλή θέση που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 20ό λεπτό είχε φάουλ από ευνοϊκή θέση, που κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι σε κόρνερ. Σταδικά ο Οπούντιος ισορρόπησε το ματς και πήρε τα ηνία του ματς μετά το ημίωρο. Στο 32ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν για πρώτη φορά απειλητικοί όταν σε κόρνερ, ο Κόκα βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν μπόρεσε να σουτάρει υπό την πίεση του Βαγγελάκου.
Στο 37', ο Καντού είχε εκτέλεση φάουλ από πλεονεκτική θέση που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 41' ο Νικολόπουλος έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, πάσαρε στον Καντού το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ σε μεγάλη ευκαιρία.
Στην επανάληψη, ο Πύρασος μπήκε και πάλι καλύτερα. Κεφαλιά του Αναστασίου στην καρδιά της άμυνας έφυγε άουτ κι ενώ τον παρεμπόδισε ο συμπαίκτης του Μυργιώτης με τον οποίον πήγαν μαζί στη φάση, σουτ του Π. Κοντοβά από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Τσίμας στο 54', ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του ίδιου παίκτη εξουδετέρωσε ξανά ο γκολκίπερ του Οπούντιου.
Στο 72' ο Κόκα είχε διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή που δεν βρήκε στόχο, για να φθάσουμε στο 0-1 στο 80ό λεπτό. Ο Κλωτσοτήρας έκλεψε την μπάλα από τον Τσιουρέλη στη μεσαία γραμμή και πέρασε κάθετη πάσα για τον Νικολόπουλο, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ξεπέρασε τον Χαλάτση και σε άδεια εστία, πέτυχε το γκολ της νίκης.
Στο 88' ο Κάπος είχε μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Χαλάτσης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια, ενώ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πύρασος θα μπορούσε να φθάσει στην ισοφάριση. Ο Γ. Κοντοβάς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφθασε στον αμαρκάριστο μέσα στη μικρή περιοχή Π. Κοντοβά, αλλά το κοντρόλ του τελευταίου δεν ήταν καλό. Έτσι, αντί να σουτάρει από κοντά, η μπάλα έφυγε στα πλάγια, χάθηκε η ευκαιρία και παρέμεινε το 0-1.

Συνθέσεις:
Πύρασος : Χαλάτσης, Κοτζαθανάσης (82' Μίλτος), Δαμάσκος (70' Τσιουρέλης), Γ. Κοντοβάς, Σπ. Γκάγκας, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος (46' Μυργιώτης), Βέργος, Π. Χρ. Κοντοβάς, Αναστασίου.
Οπούντιος Μαρτίνου: Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος, Νικολόπουλος, Γκριτζάπης, Καπός, Καντού (65' Κλωτσοτήρας), Κόκα (71' Μπαρκώσης).

Last modified onSunday, 15 March 2015 19:50