noodles volos banner

Εύκολα κι ωραία ο Ρήγας Φεραίος...

H ενδεκάδα του Ρήγα Φεραίου στη σημερινή αναμέτρηση (πηγή asrigasferaios.blogspot.com) H ενδεκάδα του Ρήγα Φεραίου στη σημερινή αναμέτρηση (πηγή asrigasferaios.blogspot.com)

Παίζοντας σοβαρά χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο, ο Ρήγας Φεραίος πήρε εύκολη νίκη, όπως αναμένονταν, στο Μακροχώρι με σκορ 3-0 κόντρα στην τοπική ομάδα . Ο Μπίκας πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ κι έφθασε στα 9 στο πρωτάθλημα, όντας πρώτος σκόρερ πλέον για τη βελεστινλιώτικη ομάδα, ενώ το σκορ έκλεισε ο Μαλάκος. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είχε δοκάρια κι έχασε ευκαιρίες για να σημειώσει μεγαλύτερο σκορ.
Σουτ του Χατζή στο 12ο λεπτό βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα έγινε το 0-1 όταν σε γύρισμα του Γουτούλη, ο Μπίκας σκόραρε με προβολή από κοντά. Στο 33', ο Σπαθής εκτέλεσε κόρνερ, ο Ναουμίδης έπιασε δυνατή καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί. Οι “κυανόλευκοι” έφθασαν στο 0-2 στο 6ο λεπτό της επανάληψης με σουτ στην κίνηση του Μπίκα και διαμόρφωσαν το τελικό 0-3 με σέντρα-σουτ του Μαλάκου στο 79' που κόντραρε σε πόδι αμυνομένου και δεν μπόρεσε να διώξει ο Παπαλαζαρίδης.
Ο Κεφαλάς στη μοναδική φάση που χρειάστηκε να επέμβει, εξουδετέρωσε εντυπωσιακά φάουλ του Ζαχαριουδάκη στο 74ο λεπτό, ενώ ένα δίλεπτο πιο μετά, ο Γεωργαντζής θέλησε να σκοράρει με προβολή, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ μπλόκαρε την μπάλαΣυνθέσεις:
Μακροχώρι: Παπαλαζαρίδης, Κωτσόπουλος, Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης, Μπλούκας, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Πατσιαβούρας, Ταγκαλίδης, Φουρτζίου, Ζαχαριουδάκης
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής(80' Μπλούχος), Γουτούλης(70' Γεωργατζής), Μπίκας, Ζενούνι, Κεμάλι (64' Μαλάκος)

Last modified onSunday, 15 March 2015 19:31