noodles volos banner

Ο Βουραζέρης χάρισε το τρίποντο

Ο Βουραζέρης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε κι έκρινε το ματς Ο Βουραζέρης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε κι έκρινε το ματς

Στην 6η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ρήγας Φεραίος, μετά τη σημαντική εντός έδρας νίκη που σημείωσε σήμερα κόντρα στην Κοζάνη. Το ματς κρίθηκε με τέρμα του Βουραζέρη στο 78ο λεπτό. Έγινε παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να παίρνει προς το φινάλε το σπουδαίο τρίποντο.

Στο α' ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι αλληλοεξουδετερώθηκαν, καθώς οι παίκτες της Κοζάνης ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν ελεύθερους διαδρόμους προς τα καρέ τους. Ένα σουτ του Τσίπι στο 11' από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε άουτ, ενώ φάουλ του ίδιου παίκτη στο 27' μπλόκαρε ο Σταματόπουλος αφού πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας χωρίς να την βρει ο Κεμάλλι. Στο 35' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν όταν ο Ζυγκερίδης έκανε παράλληλο γύρισμα και ο Χατζηαθανασίου έδιωξε προ του Παπαδόπουλου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με φάση για τον Ρήγα Φεραίο. Ο Τσίπη έπιασε ωραίο δυνατό μακρινό σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από τη συμβολή των δοκών, ενώ στο 60' σε αντεπίθεση-φωτιά, ο Μπίκας δεν μπόρεσε να κάνει τη σωστή μεταβίβαση για τον συμπαίκτη του. Καλό φάουλ του Τραυλού έφυγε λίγο άουτ στο 66', παράλληλο γύρισμα του Ι. Τσικόπουλου λίγο αργότερα δεν το εκμεταλλεύτηκε παίκτης της Κοζάνης, ενώ στο 71ο λεπτό, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων εξουδετέρωσε με το ένα χέρι σε κόρνερ σουτ του Τσίπι, που δοκίμασε σε πολλές περιπτώσεις το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Ακολούθησε μια καλή στιγμή για την Κοζάνη όταν σουτ του Τραυλού από καλή θέση κόντραρε στον Αλεξίου και πέρασε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Δούμας πήρε καρφωτή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή που σταμάτησε στο πόδι του Βουραζέρη.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 78ο λεπτό. Ο Σπαθής εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζενούνι πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και πήρε την κεφαλιά, με τον Συμεωνίδη να αποκρούει πάνω στη γραμμή. Στην επαναφορά, με προβολή ο Βουραζέρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι “κυανόλευκοι” κράτησαν εύκολα το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Βλιώρα και πήραν μια δίκαιη νίκη.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπη (80' Γουτούλης), Μαλάκος (68' Ζενούνι), Μπίκας, Κεμάλλι (72' Μιχολίτσης).
Κοζάη: Σταματόπουλος, Ηλίας, Συμεωνίδης (79' Αλιατίδης), Ηλ. Τσικόπουλος, Τραυλός, Καραμπατζάκης, Ι. Τσικόπουλος, Χαματάι (60' Δούμας), Ζυγκερίδης, Ταφαρλής, Κ. Παπαδόπουλος (84' Δ. Παπαδόπουλος).

Last modified onSunday, 08 March 2015 20:31