noodles volos banner

Δυνατοί στην τελική ευθεία

Δυνατές μπαίνουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν τη Μαγνησία. Έχοντας ολοκληρωθεί τα 2/3 της κατηγορίας, δηλαδή οι είκοσι από τις τριάντα αγωνιστικές, Πύρασος και Ρήγας Φεραίος είναι ψηλά στην κατάταξη, έχουν απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη (εννιά κι οκτώ βαθμούς αντιιστοίχως) και δείχνουν ότι, εύκολα ή δύσκολα, θα πετύχουν το στόχο της παραμονής.

Ο Πύρασος
Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και το απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική όταν έσπασε το αήττητο των Τρικάλων. Προέρχεται από επτά συνεχόμενες νίκες! Εντός έδρας μετράει έξι νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, με τέρματα 14-13, ενώ εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με τέρματα 12-4. Με εξαίρεση τα δύο παιχνίδια με την Άρτα και τον Καραϊσκάκη στον πρώτο γύρο, έχει καλή αμυντική παρουσία, ενώ επιθετικά δεν σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Όσον αφορά στους σκόρερ, οι Π. Κοντοβάς, Σπ. Γκάγκας, Αναστασίου έχουν από 4 τέρματα, ο Μυργιώτης 3, ο Δαμάσκος 2, οι Σφάκας, Τσιουρέλης, Μπασδάνης από 1.

Ο Ρήγας Φεραίος
Το ευνοϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Βελεστίνου, ώστε όχι μόνο να διατηρηθεί στην 6η θέση αλλά να ανέβει ψηλότερα. Στο δεύτερο γύρο μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας την τέταρτη καλύτερη άμυνα του ομίλου. Οι “κυανόλευκοι” έχουν εντός έδρας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με τέρματα 18-4. Εκτός έδρας, ο απολογισμός είναι τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, με τέρματα 14-7. Μπορεί να έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από την ομάδα, αλλά ο Κρεββατάς εξακολουθεί να είναι πρώτος σκόρερ με 8 γκολ, τον έχει πλησιάσει με 7 ο Μπίκας κι ακολουθούν με 3 ο Μαλακός, με 2 οι Ναουμίδης, Κεμάλλι, Μιχολίτσης και 1 ο Τσίπι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα χαρτιά, άνευ αγώνος, ο Πύρασος έχει δύο εκτός έδρας νίκες, ενώ ο Ρήγας Φεραίος έχει μία εντός και μία εκτός έδρας.