noodles volos banner

Με πεντάρα στον τελικό τα Τρίκαλα

Σαρωτικά ήταν τα Τρίκαλα απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, τον οποίο «διέλυσαν» με 5-0 και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι» ήταν εντυπωσιακοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Λάρισας. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 3’ σε σουτ του Δημολιά, αλλά σύντομα τα Τρίκαλα ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο 10’ ο Σαχινίδης μετά από μπαλιά του Κουτσόπουλου έκανε με προβολή το 1-0. Στο 20’ ο Κέρι πέτυχε το 2-0 και στο 29’ ο Σαχινίδης μετά από μπαλιά του Καμπλιώνη έγραψε το 2-0. Η πίεση των Τρικάλων συνεχίστηκε και στο 75’ ο Καμπλιώνης μετά από σέντρα του Μοσχάκη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 78’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παπαευθυμίου. Ο Βαγγελή ανέλαβε την εκτέλεση, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Συνθέσεις:
ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή, Καμπλιώνης (77’ Παπαευθυμίου Χ.), Μοσχάκης, Σαχινίδης, Κέρι, Κουτσόπουλος (65’ Στούμπος), Σπάσιτς.
Δωτιέας Αγιάς: Σταυράκης, Τσακάλι, Γούτος (46’ Κουβελάς), Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Δημολιός, Πλιάγκας (46’ Κράβαρης), Ουέλινγκτον (68’Λαΐος), Κατσίκης.